anglotom pisze:ja dziś chwile polatałem pomiędzy osową a chwaszczynem. Mega nierówny wiatr a na polu cienka warstwa śniegu, który jest wywiany z pola.
dasnsad pisze:Kurczę, cały czas słyszę o tym spocie w Chwaszczynie ale nie wiem gdzie dokładnie jest? Mógłby mi ktoś pomóc i zaznaczyć go w mapach google bo jest bardzo blisko mojego domu i nie musiałbym szukać jakiejś miejscówy.
Dziękuje z góry i pozdrawiam
anglotom pisze:ja dziś chwile polatałem pomiędzy osową a chwaszczynem. Mega nierówny wiatr a na polu cienka warstwa śniegu, który jest wywiany z pola.
feel pisze:A moja sesja SK baaardzo udana![]()
Sniegu mogloby byc troche wiecej, ale jak na rozpoczecie sezonu SK to nie ma co narzekac![]()
czosnek pisze:Fajnie ze Ci sie udało ze mną było gorzej. To gdzieś pod Puckiem??
3msto pisze:ja zaliczyłem pierwsze SK w tym sezonie w Gdyni koło osiedla Sokółka na Chwarznienierówno trochę z wiatrem ale na 9m można było nawet coś fiknąć , śniegu w pip . dobry spot na SK z tym że nie każdy kierunek wchodzi .
czosnek pisze:3msto pisze:ja zaliczyłem pierwsze SK w tym sezonie w Gdyni koło osiedla Sokółka na Chwarznienierówno trochę z wiatrem ale na 9m można było nawet coś fiknąć , śniegu w pip . dobry spot na SK z tym że nie każdy kierunek wchodzi .
Miejsce jest spoko tylko wiatr tam prawie nigdy rowny nie jest :/ najlepiej chyba dziala przy wschodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości