Wczoraj udanie rozpoczeliśmy sezon . Na morzu był czysty zachodni wiatr o sile 13-14 knotów. Było super ! Z Mirkiem pływaliśmy równe 2 godziny. Nie taki Bałtyk straszny.... Naprawdę i bez suchara można dać rade. Pływałem w piance i wcale nie było zimno. Także Fokus nie masz się co bać bo dacie rade. Jutro w godzinach 13-14 Mirek będzie pływał w centrum Mielna. Ja niestety siedze w szkole . Odpuście sobie Jamno i na morze
Bardzo się cieszę z waszego rozpoczęcia sezony wiosennego, u mnie niestety jeszcze na Zalewie Zegrzyńskim kupa lodu i nie zapowiada się szybkie pływanie. Obrona mi się zapowiada w kwietniu ale urlop wtedy będę miał w maju, więc popływam z wami dopiero wtedy. Póki co muszę sobie czekać tutaj, aż lód się roztopi. Focus i cała reszty bandy, czas najwyższy wejść do wody Pozdrawiam z Waw-y
padreos pisze:Cześć wszystkim - jestem początkujący, kompletuję sprzęt. Potrzebuję bar do c-shape 4 lub 5 linek - chętnie odkupię Jestem z Koszalina Z góry dzięki
Ciężki temat stary bo nie widziałem za dużo C-shapów u nas na spotach więc nie wiem czy w Koszalinie gdzieś dostaniesz taki bar. Jak coś wpadaj dziś na spot to pogadamy i coś doradzimy skoro kompletujesz sprzęt. Dziś będziemy około 16 na końcu Unieścia na wysokości WDW jak falochrony się kończą
No to sezon 2010 oficjalnie rozpoczęty wczoraj na morzu. Wiało koło 16 węzłów, woda zimna jak to w Bałtyku. Z soboty na niedziele przestawiamy czas na letni więc będzie godzina więcej na pływanie po pracy. Esiu jak masz urlop w maju to ustawimy się na weekend na Hel
Oby tylko nie padało jutro,a na to wygląda,więc będzie pewnie mokre pływanie :/ Artur a gdzie najchętniej chciałbyś jechać? Morze,Bukowe czy Osieki bo robimy ankietę.
Ja, Skoti i Ahryl tak koło 11 meldujemy się na Dąbkach bo podobno lodu nie ma. Jak ktoś jeszcze chętny i nie straszny mu ewentualny deszcz to zapraszam.