chyba nie ma sensu na tekie pierdniecia jechac...ale ponoc ma przyjsc jakies male ochlodzenie w przyszlym tyg wiec miejmy nadzieje,ze zawieje jak byscie jednak jechali to dajcie znac co i jak i czy nadal tendencja wieczornego wiania sie utrzymuje...bo za kazdym razem jak my bylismy najlepiej wialo miedzy 18-20..wiec moze cos w tym jest?pozdr.
panowie...jezeli w tygodniu to proponuje czwartek www.icm.edu.pl prognozy są niezłe a wiać ma najlepiej ok 18.00 wiec...po robocie
winguru pokazuje kiepsko ale wg icm moze byc całkiem nieźle tym bardziej, że kierunek wschodni to akurak w Kamienicy najbardziej się rozwiewa oczywiscie w czwartek koło poludnia dam znać jak z wiatrem...
kto sie pisze....?
pozdr
majer
ps. ja wciąż na kupnie deski... więc jak ktoś ma dwie...
Oczywiscie jestem za czwartkiem - a nawet jezeli by nie wialo mozna by wkorzystac ten czas na przygotowanie spociku o ktorym wspominalem wczesniej , bo nawet jezeli w weekend mocniej zawieje to nie ma raczej sznas na to zeby sie rozlozyc na plazy glownej bo wiary bedzie multum, dlatego jesszcze raz apeluje o zainteresowanie sie tą sprwą - mysleze ze juz w 3-4 osoby mozn a by w max godzinkę zrobic tam porzadek i bylo by super miejsce do parkowania latawcow - jezlei kotos jest podonego zdania jak ja to porsze o info - i umowimy sie jakos
jakby ktos mial jakis podreczny szpadelek to tez by sie przydał coby co twardsze kozonki popodcinac.
No to dwoch juz nas jest... chopoki smialo nie krepowac sie..
miejmy nadzieję że porgnoza sie dzisiaj sprawdzi.... lepiej niz wczoraj no i parząc na kierunek przepowiadany na ICM to idelaie nadawala by sei "nowa" plaza o kotrej pisalem wczesniej