Gdzie lecieć na początku grudnia?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
ls84
Deska: Clash 2.0 138
Latawiec: Bandit Cronix Best
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post31 paź 2014, 15:13

Gregor57 pisze:Witam.
ls84 pisze:* jesli moge podpytac to odnosnie filmiku, jak zamontowana byla kamerka na linkach sterujacych i co to byla za kamerka?

pozdrawiam,

Witam:kamerka jest zamontowana na kites mount linkach środkowych a film jest robiony kamera gopro black edision,film montowalem programem imovie w mac:
Tak to wyglada,kupilem to w USA.
Obrazek
Poz:

Dziekuje serdecznie za info :)

wlasnie cos takiego zamowilem na Amazon.de :) nie wiem tylko czy dojdzie na czas urlopu ale po Twoim filmie widze ze calkiem sprawnie dziala :)

pozdrawiam,

Lukasz

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post05 lis 2014, 09:36

jedi1 pisze:
kasztan pisze:Cape Town! Z Warszawy lot za 2.700-3.000 ( z Amsterdamu taniej) kwaterę w Cape wynajmiesz za 100pln/2 osoby (http://www.airbnb.com) od listopada zaczyna tam ostro wiać!
Aruba też da rade, wiatrowo mocniej cenowo podobnie
Pzdr

No to zdecydowanie w 4k na osobę się zmieści :wink:

Onzo, na Sal dolecisz za jakieś 300 euro z Niemiec z TUI (czasem nawet za 200), z Warszawy bilety do Frankfurtu to koszt około 400 zł w dwie strony. Bezpośrednio z Warszawy były lepsze ceny?

No nie wiem. Najtańsze loty jakie znalazłem to ok 2,5k zł i nie przez TUI. Z Wawy miałem wykupione bilety za 1300zł od osoby więc w ogóle niespotykana cena. A lot łączony to niestety podwójna płatność za quiver i robi się słabo bo te 400 w dwie strony to tak przynajmniej + 500zł. Chętnie bym tam pojechał, ale nie mogę znaleźć sensownych cen biletów skądkolwiek. Może za słabo szukam.

MaryDK - tak wiem, że na Boa jest więcej płaskiego - chcę popływać i na płaskim i na fali, off mi nie przeszkadza. Jakoś ogarnę ;)

JanuszD
Deska: TS/Hadlow/Spike
Latawiec: Rebel/Dyno/XR4
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post05 lis 2014, 09:42

onzo pisze: Może za słabo szukam.

MaryDK - tak wiem, że na Boa jest więcej płaskiego - chcę popływać i na płaskim i na fali, off mi nie przeszkadza. Jakoś ogarnę ;)

Czolem, nie wiem kiedy chcesz leciec, ale zdarzaja sie mega ceny na rozne kierunki. Ja przegapilem bilety na Barbados w lutym po 450 EUR. Za pozno zauwazylem.
Glowne strony do moich poszukiwan to:
http://www.fly4free.com lub www.fly4free.pl
i masz np takie cos:
http://www.fly4free.com/cape-verde-flig ... er-person/
co prawda z Amsterdamu, ale z hotelem w cenie wiec calkiem niezle.

ja przegladam 2 razy dziennie, glownie pod katem dobrych biletow na karaiby w styczniu/lutym lub marcu.

Niezle ceny mozna tez trafic na condor.de (np 577 EUR na Kube).

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post05 lis 2014, 10:23

onzo pisze:
jedi1 pisze:
kasztan pisze:Cape Town! Z Warszawy lot za 2.700-3.000 ( z Amsterdamu taniej) kwaterę w Cape wynajmiesz za 100pln/2 osoby (http://www.airbnb.com) od listopada zaczyna tam ostro wiać!
Aruba też da rade, wiatrowo mocniej cenowo podobnie
Pzdr

No to zdecydowanie w 4k na osobę się zmieści :wink:

Onzo, na Sal dolecisz za jakieś 300 euro z Niemiec z TUI (czasem nawet za 200), z Warszawy bilety do Frankfurtu to koszt około 400 zł w dwie strony. Bezpośrednio z Warszawy były lepsze ceny?

No nie wiem. Najtańsze loty jakie znalazłem to ok 2,5k zł i nie przez TUI. Z Wawy miałem wykupione bilety za 1300zł od osoby więc w ogóle niespotykana cena. A lot łączony to niestety podwójna płatność za quiver i robi się słabo bo te 400 w dwie strony to tak przynajmniej + 500zł. Chętnie bym tam pojechał, ale nie mogę znaleźć sensownych cen biletów skądkolwiek. Może za słabo szukam.

Za 1300 to naprawdę wyjątkowa cena.

http://www.tuifly.com/de/search?origin= ... &infants=0

A z quiverem to jest chybił trafił. Jak leciałem z Wawy przez Frankfurt (Lot + Condor) to zapłaciłem tylko raz za całość, chyba 70 euro. Jak wracaliśmy to skasowali nas dwa razy po 70 euro na Sal i we Frankfurcie...ale np. CrazyHorse, który wracał razem ze mną we Frankfurcie nie skasowali, pomimo olbrzymiego kartonu z deskami surfingowymi.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post05 lis 2014, 14:50

jedi1 pisze:
Za 1300 to naprawdę wyjątkowa cena.

http://www.tuifly.com/de/search?origin= ... &infants=0

A z quiverem to jest chybił trafił. Jak leciałem z Wawy przez Frankfurt (Lot + Condor) to zapłaciłem tylko raz za całość, chyba 70 euro. Jak wracaliśmy to skasowali nas dwa razy po 70 euro na Sal i we Frankfurcie...ale np. CrazyHorse, który wracał razem ze mną we Frankfurcie nie skasowali, pomimo olbrzymiego kartonu z deskami surfingowymi.

tej stronki nie znalazłem dzięki popatrzę. Najgorsze to terminy - normalnie wybieram lot i do tego dostosowuję urlop. Teraz muszę znaleźć coś w konkretnych dniach i jest sporo trudniej.

Awatar użytkownika
Gregor57
Deska: flydoor 5 L
Latawiec: Flysurfer speed 5
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post13 gru 2014, 22:39

Witam:
Dzieki Mary.dk za tipsa po pływałem przy hotelu i na santa maria beach ponta prete faktycznie jest z.....ta fala ,ale tylko raz miałem okazje się pobawić na niej,ze nie wspomnę o kite beach fajny spot,tylko za dużo kitesurferow jest po prostu za ciasno dla starego wygi,.
Film możne jest nie w temacie kites,następny będzie już w temacie.
Poz:

phpBB [video]

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”