sobota - Łódź - snowkite

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2004, 19:36

za małej jak za małej
ale za WĄSKIEJ NA PEWNO :lol:
masz niemałą girę
polecam Ci deski typu WIDE, czyli wszelkie z oznaczeniami "W" lub "FW" itd
mająw talii nawet po 28 a nawet więcej mm
NITRO sąszerokie, przy tym wypasione dość:)

na takie warunki trochę szkoda new decka..
pozdro:)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2004, 19:50

Wiem wiem - to decha Mai, która juzteraz ma wiązanka ustawione tak, żeby dało się jeździć tylko back bo front w ogóle odpada, chyba żeby ustawić wiązania mocno do przodu (tzn kąty). Swoją drogą muszę spróbować, bo jazda na front z ustawieniami na kaczkęcoś mi nie leży...
Zamierzam kupić coś dla siebie, ale kasy brak, no i szkoda trochę dobrego sprzętu więc może wynajdę coś niezłego za małą kasę tak do zakatowania właśnie w takich warunkach. Inna sprawa, że raczej deski nie zniszczyliśmy, głównie dlatego, zę tam trawka normalnie rośnie. No ale zimą będzie gorzej :(

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post26 lis 2004, 09:41

onzo pisze:poza tym myślę o zabezpieczeniu tyłka w inny sposób niż za pomocą poduszki ;) Tylko jeszcze nie wiem gdzie kupić w rozsądnej cenie...

w Polskim Katalogu SnowBoardowym (chyba jakoś tak się nazywa) są ochraniacze na wszystkie części ciała, moja uwagę przyciągnęły "Gacie" chroniące biodra i dupę. cena bardzo przyjemna w okolicach 250 zł.

ps. widzieliście może gdzieś zbroje do motocorsu ?? chyba będzie trzeba sobie cos takiego zakupić :twisted:

Pozdr L

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”