CHĘTNI NA KITE ZE śLąSKA ??? ZBIERAMY EKIPE NA WSPóLNE WYPAD

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post01 lip 2008, 17:28

evolutionVIII pisze:Myślałem że chcecie u nich zostawić na przechowalni graty....
pzdr

..koczujac pod namiotem to moze miec sens (choc ja zalwsze trzymalem w dodatkowej palatce) ale mieszkajac w hotelu to raczej nie.
Dzieki i pozdro!

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post01 lip 2008, 20:11

Tak w ramach przerywnika - piątek pod Wiedeń. Wieszczą 30 supełków więc trzeba ochlapać 7m. Jedzie ktoś na 2-3 dni?

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post01 lip 2008, 20:37

… mi już się ten piątek śni :lol: , naprawdę panowie szkoda odpuszczać taki dym,

a sobota lepsza będzie na naszych "kałużach" :idea:

:wink:

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post02 lip 2008, 09:58

robinm pisze:Tak w ramach przerywnika - piątek pod Wiedeń. Wieszczą 30 supełków więc trzeba ochlapać 7m. Jedzie ktoś na 2-3 dni?

Ja bym moze i sie wbil ale prawde powiedziawszy przy takim meteo to tylko bym mogl popatrzec jak inni rypia na 7kach tak ze chyba zostanie turawa ktora tym raczej obiecujaco wygla a i moze nasz "przyjaciel" z soboty sie znajdzie i wytlumaczy mi "jak wystartowac kita" buuuhahha;)

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post02 lip 2008, 10:34

Apel do Ekipy:
Może wystarczy i powrócimy do naszego tematu 3dniówka... założonego przez Guru bo umiera z powodu braku niezbędnego do życia ... wiatru, ja się już przenosze :!:

Spooky
Deska: ręczna robota...
Latawiec: dmuchany...
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post04 lip 2008, 11:18

Mateyo pisze:
klaudialodowa pisze: w kupie razniej ;p wiec jak sa jacys chetni na kite ze slaska moznaby bylo zorganizowac jakies wspolne wypady,
ja podbijam pomorze 26 lipca - tygodniowy wypad na Chalupy3 a pozniej co weekend
kip in tacz

We wrześniu (jeśli bozia wiatru nie poskąpi ) możnaby się ustawic na weekendy. Im więcej osób, tym rzadsza koniecznosc jechania nad zatokę własnym autem...

ciekawa inicjatywa :) i ciekawe jak wypali w realu :?:
ja też obstawiam wrzesień. mam po prostu alergię na tłum.
na 100% jadę samochodem drugi tydz wrz. być może 2 miejsca będą wolne ( jak zapnę box-a na dach ) .

gdyby ktoś był ciekawy bo własnie wróciłem - to obecnie w okolicach Yastarni jest jeszcze dosyć luźno ( Draga & Maszo ), pociąg nocny TLK K-ce - HEL działa OK , kuszetki 4 osobowe lux , rano wstajesz juz na Helu i na wode, na 8 dni pobytu - 6 dni pływania :twisted:
jeśli kogoś wkurzyłem to sori :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”