Kolego Szed. W Rzucewie po 18 były już niestety same kajty. Nie napisałem, kto rozwala butelki, napisałem, że nikt na to nie reaguje, w tym my sami. Jeśli przyjąłeś, że w moim poście chodzi o buty na 7 zł (wg ostatniego kursu), to jesteś w błędzie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc nie życzę, Ci, żeby się on zmienił gdy sprawa będzie bardziej dotyczyć Ciebie lub Twoich dzieci. Napisze więc wprost bez zbytecznych aluzji, proponuje zwracać uwagę na wszelkie chamstwo i chamstwo chamstwem wybijać, dla naszego wspólnego bezpieczeństwa. Nie bądźmy naiwni, że robią to ciecie "z zewnątrz". Kajt to nie narty, jak ktoś Ci zapieprzy kijki, to sobie poradzisz, ale jeśli Cię przeciągnie w okolicy bunkra na Maszoperii po szkle, to skończy się to dużo mniej finezyjnie. Jeśli nie będzie naszej wspólnej reakcji na opisane w wątku złodziejstwo, to nie zostawisz niedługo w boksie w RSZ żadnego sprzętu, ciuchów, czy kasy, który do tej pory zawsze tam zostawiałeś, bez chwili zastanowienia. Jak napisałem nie zdarzyło się to tylko mi, tylko było nas dwóch bez butów.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 14:31 przez
tomko, łącznie zmieniany 1 raz.