Rhall pisze:jak przyszła chmura to myślałem, że mi nogi z dupy powyrywa. Zaskoczyła mnie na czternastce. A dzionek ogólnie udany, było jak rzekli przedmówcy. Wiaterek z przerwami
No na 14 to ogien, ja na 12 caly zajarany po uszy smigalem

Rhall pisze:jak przyszła chmura to myślałem, że mi nogi z dupy powyrywa. Zaskoczyła mnie na czternastce. A dzionek ogólnie udany, było jak rzekli przedmówcy. Wiaterek z przerwami
Kubs0n pisze:Wczoraj i dziś warun na 0,5wyspie jest grymaśny wieje...nagle cisza chwila przerwy i znów wieje
donaj pisze:
Tak jak wczoraj, btw parking płatny 20 dyszki. Wczoraj byłem i się cofałem
Kubs0n pisze:donaj pisze:
Tak jak wczoraj, btw parking płatny 20 dyszki. Wczoraj byłem i się cofałem
Widocznie nie znasz kluczowego "sezamie otwórz się" jeśli powiesz na wjeździe że przyjechałeś do nas to masz wjazd z free, a nawet jesli sie nie uda to kasują tylko do 20 później możesz odjechac nie zauważony
Rhall pisze:Tia ten parking wczoraj mnie zaskoczył. Na pytanie od kiedy obowiązuje, odpowiedź że zawsze był płatnyale kasują 2 miesiące w roku.
Aha, dowiedziałem się, że chcą podnieść opłatę. Wszelkie skargi i zażalenia do urzędu w Jastarni.
Można by jakąś petycję dla regularnie kajtujących o zniżenie opłat, może jakąś kartę wyrobić.
Coraz gorzej mi się te wycieczki kalkulują :/
Bax pisze:Ziomek. pisze:Bax pisze:A jak na jutro babka wróży ?
..na jutro babka nie musi wróżyć
na jutro dziadek daje gwarancję![]()
podobnie jak na poniedziałek do popołudnia ..
peace
To jedziemy
Kubs0n pisze:Widocznie nie znasz kluczowego "sezamie otwórz się"
Ziomek. pisze:środowy i czwartkowy wieczory mają szansę być nader przyzwoite
Ziomek. pisze:Kubs0n pisze:Widocznie nie znasz kluczowego "sezamie otwórz się"
hehe, u nas to samo :
"My do Ziomka" - 30 pln poproszę![]()
"My do Dariusza" - aaa - proszę, proszę ..![]()
![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości