Jurgen pisze:donaj pisze:Wiało potem przez godzinę nieźle....
Może Ty Donaj zmień latawce bo co ja Cie widzę to masz mało....
Donaj ma zawsze mało bo się rzadko na Maszo pokazuje

Jurgen pisze:donaj pisze:Wiało potem przez godzinę nieźle....
Kubs0n pisze:Jurgen pisze:donaj pisze:Wiało potem przez godzinę nieźle....
Donaj ma zawsze mało bo się rzadko na Maszo pokazujeZ tego co pamiętam to w zeszłym sezonie często na Maszo pływałeś
donaj pisze:Czy parking jest już płatny?
donaj pisze:Następnym razem jak będzie wiało to pojadę na maszo w takim razie bo u ziomka co przyjadę to nie wieje na 8mki.
Kubs0n pisze:donaj pisze:Czy parking jest już płatny?
Płatne jeszcze nie jest, prawdopodobnie od 01.07 ale zawsze możesz powiedziec że przyjechałes na chwilę do szkółki
Kuba Gdynia pisze:Kubs0n pisze:donaj pisze:Czy parking jest już płatny?
Płatne jeszcze nie jest, prawdopodobnie od 01.07 ale zawsze możesz powiedziec że przyjechałes na chwilę do szkółki
Panowie- o co chodzi z oplata parklingowa???? na Camp tez trza placic- moze czasem warto przymknac na to oko;) i po prostu wliczyc to w koszty calodziennego plywania?
Na Rewce trzeba polozyc 5taka:), ale ... na spot dalej, a i trawy do zwijania sprzetu nie masz zaraz po wyjsciu z wody:)
prosty przyklad- ostatnie plywanie.... zaplacillbym i 2 dychy na maszo, byle tylko moc zwinac latawiec na trawie- deszcz, slota, bloto= suszenie latawca w domu i tony piachu:)
Do rodzinnych rozmow na temat tego, ile to czasu poswiecasz swojej pasji i jak ciezko jest z toba cos zaplanowac, skoro wszystko dopasowujesz do prognozy dochodzi aspekt- ROBISZ SYF;)
donaj pisze:Komu płacisz tego 5taka? U mnie możesz płacić 4 złote, taniej, tylko powiedz gdzie i kiedy podjeżdżasz
Kuba Gdynia pisze:Do rodzinnych rozmow na temat tego, ile to czasu poswiecasz swojej pasji i jak ciezko jest z toba cos zaplanowac, skoro wszystko dopasowujesz do prognozy dochodzi aspekt- ROBISZ SYF;)
donaj pisze:jacamakajta pisze:donaj pisze:Fajna padaka wczoraj.
Na otwartym widziane rozmiary od 7 do 9m, musisz nabyć te wymarzone 14m
Od strony zatoki widziałem ziomka jak spływał szybciuchem co już mnie zdegustowało...
Ziomek. pisze:płynąłem z kumpelą, Ona na 9 - ja na 11
szybki spływ - to może być i przy 30 węzłach..![]()
..początek był słabawy, ale.. rozkuło się TAK, że na Mewich na 11 miałem gruuubooo, dobrych 3 godz w okolicach 25 węzłów ,
kończyliśmy na Maszo z Jurgenem po 22giej, wtedy przysiadło, do jakichś 15stu
"...ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela będzie dla nas.. "![]()
peace
donaj pisze:Wtedy jak splywales to wiało z 12-15 węzłów, machałeś tą 11 jak szalony, lekko przytapiając
3msto pisze:Rewa wczoraj trochę siadało ,wiało , trochę padało ale generalnie popływanepływającym na Rewie i nie tylko polecam szczególnej uwadze http://pskite.pl/images/pliki/kspd.pdf co by nam się trochę lepiej pływało , a te akcje na wywiewce
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości