prodegior pisze:prodegior pisze:ładna prognoza się na niedziele kroi w Chałupach....
nuuuudy byly,non-stop 30 knotów od rana do wieczora
bronix pisze:No bez szaleństw te 30 to do 12-13 max biło,sam zacząłem na 9m a kończyłem już na 14
,ale moze to wina tego grilla co sie wiecznie palił jak ogień na olimpie
i trza było zjeżdżać do pitstopa co jakis czas na małe co nieco
,ale dzionek faktycznie był wielki na maszo . Pozdro all i do następnego razu .
prodegior pisze:bronix pisze:No bez szaleństw te 30 to do 12-13 max biło,sam zacząłem na 9m a kończyłem już na 14
,ale moze to wina tego grilla co sie wiecznie palił jak ogień na olimpie
i trza było zjeżdżać do pitstopa co jakis czas na małe co nieco
,ale dzionek faktycznie był wielki na maszo . Pozdro all i do następnego razu .
jak schodzilem z wody o 16 to faktycznie troche przysiadlo,przez caly dzien na eko tylko jednego wariata na 12m widzialema w uzyciu 5-7-9m
ja swoja 9m caly czas zdepałerowaną mialem,no ale nie od dzisiaj wiadomo ze na eko lepiej dmucha
prodegior pisze:jak schodzilem z wody o 16 to faktycznie troche przysiadlo,przez caly dzien na eko tylko jednego wariata na 12m widzialema w uzyciu 5-7-9m
ja swoja 9m caly czas zdepałerowaną mialem,no ale nie od dzisiaj wiadomo ze na eko lepiej dmucha
nanka pisze:Witam, czy ktoś może będzie jechał w najbliższych dniach z Giżycka do Warszawy, chodzi o podanie przesyłki.
Prosze o info na prv
nanka pisze:Witam, czy ktoś może będzie jechał w najbliższych dniach z Giżycka do Warszawy, chodzi o podanie przesyłki.
Prosze o info na prv
Red pisze:Krzaq pisze:Sory za offa ale czy ktos moze mi napisac gdzie w okolicach Gizycka tak do 40km jest jakies stare betonowe lotnisko![]()
Stare betonowe lotnisko jest w Pierkunowie jakieś 3-4 km od Giżycka ale mocno zdegradowane na pewno nie nadaje się na wyścigi 1/4 mili, ale na jakiś drift?
2 płyty jedna jakieś 300x50m druga 50x20m.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości