3msto pisze:live z Rewy, pada, malo wiatu jednym slowem padaka
max_rm pisze:Jak ostatnio z nia gadalem, to mowila, ze za tydzien - ale wiesz jak to z babami jestJako rekompensate, chce miec lato do stycznia.
jacamakajta pisze:To z ciebie też niezła baba, byłem pewien że ty wcale nie przerywałeś sezonu a tu taki zawód Maxymilianie
donaj pisze:Zaraz bedzie 3 tydzien bez wiatru, super.
MWILCZ pisze:donaj pisze:Zaraz bedzie 3 tydzien bez wiatru, super.
Patrzę na kamerkę w Jastarni i coś tam sie rusza. Na WindFiderze ma dziś być od 16 do 21 knotów.
Ma ktoś możliwość sprawdzenia. KUBSON ???
Mam ponad 210 km, ale jak bym wiedział że popływam chociaż 0,5 godz to wsiadam i jadę.
donaj pisze:MWILCZ pisze:donaj pisze:Zaraz bedzie 3 tydzien bez wiatru, super.
Patrzę na kamerkę w Jastarni i coś tam sie rusza. Na WindFiderze ma dziś być od 16 do 21 knotów.
Ma ktoś możliwość sprawdzenia. KUBSON ???
Mam ponad 210 km, ale jak bym wiedział że popływam chociaż 0,5 godz to wsiadam i jadę.
Na windfinderze jest 11 wezlow, patrzyles na szkwaly. Stan jest nieplywalny na chwile obecna oraz wstepnie na najblizszy tydzien.
No chyba ze ktos wyskoczy z dinosaurem na desce racowej.
MWILCZ pisze:Czemu odebrałeś mi ostatnią nadzieję ???![]()
![]()
Wrogu pisze:Dzisiaj powiejena twoja 14
![]()
Ma ktoś jakieś wiadomości z Małego/III/Jastarni ? Jak sytuacja z lodem, w Rewie wywiewka jedynie działa, a na stronie nawietrznej woda z lodem ;/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości