Nie pękajcie! Kupuję niedługo nowy wózek jakiś większy może i będziemy znów RAZEM śmigać albo na Litwę albo nad zatokę Już się tak za Wami stęskniłem wszystkimi, ze o ja nie mogę
Czy ktos jutro moze bedzie na suchym rogu albo w nowych gutach? Jeszcze tam nie bylem i wolalbym z kims skonsultowac nowy region. Jak cos to ja sie wybieram.
W Nowych Gutach można śmiało pływać, płytko, raczej brak kamieni, Suchy Róg - po lewej stronie przy kładkach są kamienie i ukryte pod wodą elementy po starej kładce, ale jutro to chyba nie popływasz, windguru nic nie pokazuje
Dzieki za opis stanowiska pracy wiem, ze wichury nie bedzie ale mam nadzieje ze moze cos lekko podmucha ale jesli ktos by przyjechal to zawsze razniej czekac na wiatr...
No i świetnie, patrzyłem jeszcze wczoraj na progno na WGP i na zatoce miało nie wiać a dzisiaj proszę bardzo od 9-17 pływanie co prawda niska temperatura, max 16 węzełków ale za to stabilny wiatr ... miałem jechać ale zrezygnowałem, jak jutro się okaże że niedziela też będzie taka jak sobota po aktualizacji na WGP to załamka ... szczerze mówiąc to z dnia na dzień uważam że WGP to shit - albo za rzadko update albo lipne info ze stacji bo w to że się zmieniła pogoda nie uwierzę na 18 h przed wiadomo z dużym prawdopodobieństwem jaka będzie pogoda i wybaczyć można progno na za 3 dni ale na 18 h przed ???!!!