TomekG pisze:jak wyglada na powidzu zejscie od strony cypla ? ostatnio cos wspominaliście o wysokim stanie wody
pepe191 pisze:a może wielimie? jak się prognoza utrzyma to ekipa będzie na pewno liczna
i wyjdzie z tego nie licha historia
oXy pisze:pepe191 pisze:a może wielimie? jak się prognoza utrzyma to ekipa będzie na pewno liczna
i wyjdzie z tego nie licha historia
Jak progno nie siądzie, uważam ,że to dobry pomysłNIgdy tam nie byłem, a ponoć spoko zejście do wody, i płytko ze 100m..prawda ?
groszkin pisze:Mam jeszcze takie pytanie, jak wygląda pływanie na Kamienicy w niedziele? Kierunek jest SW, ostatnio pisaliście, że przy innym wietrze nie da się tam pływać. Jest ktoś chętny na niedziele? Ja już na pewno gdzieś pojadę, tylko nie wiem ostatecznie gdzie.
bolo pisze:groszkin pisze:Mam jeszcze takie pytanie, jak wygląda pływanie na Kamienicy w niedziele? Kierunek jest SW, ostatnio pisaliście, że przy innym wietrze nie da się tam pływać. Jest ktoś chętny na niedziele? Ja już na pewno gdzieś pojadę, tylko nie wiem ostatecznie gdzie.
Ja obstawiam Bytyn , jest szansa nawet na jutro:-)
groszkin pisze:Mam jeszcze takie pytanie, jak wygląda pływanie na Kamienicy w niedziele? Kierunek jest SW, ostatnio pisaliście, że przy innym wietrze nie da się tam pływać. Jest ktoś chętny na niedziele? Ja już na pewno gdzieś pojadę, tylko nie wiem ostatecznie gdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości