los bizonos pisze:kurcze tamat nam umiera z braku wiatruwybiera sie ktoś gdzieś jutro
przemjas pisze:jest jakas tez opcja 1,2 ,3 i TY czy cos takiego.
tzn jedna osoba placi całość a dwie pozostale maja ulgowe. ta opcja jest calotygodniowa.
Maslak pisze:...jechac te 150km
Maslak pisze:robinm pisze:Tak w ramach przerywnika - piątek pod Wiedeń. Wieszczą 30 supełków więc trzeba ochlapać 7m. Jedzie ktoś na 2-3 dni?
Ja bym moze i sie wbil ale prawde powiedziawszy przy takim meteo to tylko bym mogl popatrzec jak inni rypia na 7kach tak ze chyba zostanie turawa ktora tym raczej obiecujaco wygla a i moze nasz "przyjaciel" z soboty sie znajdzie i wytlumaczy mi "jak wystartowac kita" buuuhahha;)
adamo pisze:Maslak pisze:robinm pisze:Tak w ramach przerywnika - piątek pod Wiedeń. Wieszczą 30 supełków więc trzeba ochlapać 7m. Jedzie ktoś na 2-3 dni?
Ja bym moze i sie wbil ale prawde powiedziawszy przy takim meteo to tylko bym mogl popatrzec jak inni rypia na 7kach tak ze chyba zostanie turawa ktora tym raczej obiecujaco wygla a i moze nasz "przyjaciel" z soboty sie znajdzie i wytlumaczy mi "jak wystartowac kita" buuuhahha;)
… zobacz na opady, w piątek będzie u nas napierd... deszczem,
z tą 7ką to przesada na 9m będziesz miał idealnie![]()
Adas jedziemy do el gouny! Jedziesz z nami?? Ale decyzja musi byc dzisiaj!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości