Fred :: TeamKatapa pisze:i jak ta wczorajsze poszukiwania ?
Udane

Skoro ja się zawijam 4 razy na tej samej fali razem z Jacą to Ty byś się pewnie nie doliczył

Pytania bez pół flaszki nie rozbiorę

Fred :: TeamKatapa pisze:i jak ta wczorajsze poszukiwania ?
Stawny pisze:Skoro ja się zawijam 4 razy na tej samej fali razem z Jacą to Ty byś się pewnie nie doliczył
Fred :: TeamKatapa pisze:jak zjezdzam z fali do bottom turna to zmieniam hals latawcem czy robie krotki, agresywny ruch barem, zeby nie szedl dalej w prawo tylko do gory i wtedy chwile przed wykonaniem off the lipa zaciagam go z powrotem w prawo? dobrze glowkuje ? pierwszy skret jest ok, bo lapie fale, zwalniam i staram sie rozpedzic zjezdzajac z niej, skrecam jak nablizej fali na dole, ciagne go szybko i krotko, jestem blisko fali wiec nim on rzeczywiscie pojdzie do gory to chwile przed off the lipem zaciagam bar z powrotem w prawo. po takim off the lipie wydaje mi sie ze za mocno go zaciagam bo, wtedy dostaje mega kopa i z fali zjezdzam (a raczej spadam) ciagniety przez latawiec, przez co nim sie go opanuje wyjezdzam mocno przed fale i wtedy konieczna jest zmiana halsu by z predkoscia wrocic do fali... na backside jest mi duzo latwiej, tylko po tym jak chlapne woda na szczycie to mam wrazenie, ze zbyt dlugo tam zostaje (pewnie dlatego ze mijam sie z krytycznym punktem
prosze o wskazowki.
pozdro
Analog pisze:rozumiem że startujecie później aby trafić na większą falę??
3-4m?? skąd takie info?? przy czystym zachodzie przez jeden dzień aż tak się chyba nie rozbuja.
Smokie pisze:A teraz to chyba ani dlugo ani mocno? Z deszczem to szalu nie bedzie ale na bank popoludnie sobotnie bedzie calkiem zacne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości