wtf ?

Korpuch pisze:Dziś duża grupa ludzi w Brzeźnie doznała mega zdziwienia. Przy wietrze z kierunku NW w Brzeźnie było zaledwie 10-12knts a w Sopocie 16-18knts![]()
Stawny, liczę na obszerne wyjaśnienie tego zjawiska, czyli mapki, analizy itd itp
Stawny pisze:Korpuch pisze:Dziś duża grupa ludzi w Brzeźnie doznała mega zdziwienia. Przy wietrze z kierunku NW w Brzeźnie było zaledwie 10-12knts a w Sopocie 16-18knts![]()
Stawny, liczę na obszerne wyjaśnienie tego zjawiska, czyli mapki, analizy itd itp
Nie dam radybo się sam naciąłem
moze jakiś protest do WF i ICM
![]()
Na szczęście decyzja żeby się przenieść się do Sopotu uratowała 2h pływania.
W Sobiesławie od 17-20 dobrze na 9m i równa 2m fala. Pewnie podniosła się tak jak w Brzeźnie, a jak do tego wiało![]()
Jaca sory że nie spłynęliśmy ale Sopot VS progno po robocie mnie totalnie zmylił
jacamakajta pisze:Rewa mega nierówno, momentami pod 30kwiatr zbierał żniwo
sprzęt trzaskał, o dziwo nie mój
Ziomek. pisze:jacamakajta pisze:Rewa mega nierówno, momentami pod 30kwiatr zbierał żniwo
uff, bo już myślałem ze daliśmy dziś z wyborem spotu: Osłonino TO SAMO - tyle że mocno na luzie na 7m - na 9tki duużoo
TURBOCZOP + ULTRASZKWALIŚCIE..
w Rzucewie TO samo, na Półwyspie również..
więc po prostu TAK dzisiaj wiało wszędzie..
pzdr
jacamakajta pisze:Stawny pisze:Korpuch pisze:Dziś duża grupa ludzi w Brzeźnie doznała mega zdziwienia. Przy wietrze z kierunku NW w Brzeźnie było zaledwie 10-12knts a w Sopocie 16-18knts![]()
Nie dam radybo się sam naciąłem
moze jakiś protest do WF i ICM
![]()
Na szczęście decyzja żeby się przenieść się do Sopotu uratowała 2h pływania.
W Sobiesławie od 17-20 dobrze na 9m i równa 2m fala. Pewnie podniosła się tak jak w Brzeźnie, a jak do tego wiało![]()
Jaca sory że nie spłynęliśmy ale Sopot VS progno po robocie mnie totalnie zmylił
Michał jakie sory![]()
chcemy raportu na ten temat
może być osobny wątek
![]()
Rewa mega nierówno, momentami pod 30kwiatr zbierał żniwo
Sayyid_Ahmad pisze:Może będę miał samochód to jak coś to można jechać tylko nie wiem dokładnie gdzie to jest![]()
W razie czego o której jedziesz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości