Szed daj znać gdzie załatwiłeś noclegi, dzięki za ofertę transportu?
Namiot raczej odpada chyba, że ma się klaoryfer (36,6C z dużymi pier...wsiami) i 1l/czacha

robinm pisze:Jakieś meterolgiczne światełko w tunelu się pojawiło na 4-dnówkę na zatoce
Namiot raczej odpada chyba, że ma się klaoryfer (36,6C z dużymi pier...wsiami) i 1l/czacha.
szed pisze:robinm pisze:Jakieś meterolgiczne światełko w tunelu się pojawiło na 4-dnówkę na zatoce
Namiot raczej odpada chyba, że ma się klaoryfer (36,6C z dużymi pier...wsiami) i 1l/czacha.
ja mam przyczepke na Eko. Chyba bede sie wybieral z poniedzialku na wtorek.
Maslak pisze:Ja jade ze wtorku na srode do Jastarni to mam nadzieje ze sie spotkamy na jakims browarku.
szed pisze:Maslak pisze:Ja jade ze wtorku na srode do Jastarni to mam nadzieje ze sie spotkamy na jakims browarku.
jak najbardziej Grzesiu.. Zapraszam na shiske i whiskacza! A w Jastarni mozemy sie tez umowic na plywanko bo tam przyjemny malo zatloczony spocik jest. Proponuje w srode sie zgadac i zrobic jakis otwierajacy wieczorek integracyjny
Maslak pisze:Ja bede sie wlasnie bujal na Dradze bo wiem ze tam tloku nie ma takiego jak w Chalupach dlatego tak sobie to miejsce wybralem:)
robinm pisze:Maslak pisze:Ja bede sie wlasnie bujal na Dradze bo wiem ze tam tloku nie ma takiego jak w Chalupach dlatego tak sobie to miejsce wybralem:)
Tłoku nie ma i jest fajna płycizna dla WS-ów za płytko. Zwykle jednak lepiej wieje w okolicach Chałup.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości