Ktoś ciśnie na MM

boldek pisze:Kumpel jadąc dzisiaj do Chałup ok 12:00 widział kogoś rozkładającego się ze sprzętem we Władku na parkingu naprzeciwko Biedronki/Statoila. Wychodził ktoś w tamtym miejscu na zatokę, czy próbował sił na parkingu?
Seba-surf pisze:Sie ma!
Dziś mega dobry warun wiatrowy na wiezycy! Godzina halsowania w mega sloncu prawie skonczyla sie wyrwaniem finow w mojej suczce-2Na szczescie to mega dobra decha i po wykreceniu finow ostrzylem najlepiej na calym spocie! Przy okazji, jakie buty polecacie bo mega zimno w tych piankowych?
SEBA
primo04 pisze:Seba-surf pisze:Sie ma!
Dziś mega dobry warun wiatrowy na wiezycy! Godzina halsowania w mega sloncu prawie skonczyla sie wyrwaniem finow w mojej suczce-2Na szczescie to mega dobra decha i po wykreceniu finow ostrzylem najlepiej na calym spocie! Przy okazji, jakie buty polecacie bo mega zimno w tych piankowych?
SEBA
Dobre co by nie powiedzieć zajebiste![]()
Najlepiej sprawdzają się mokasyny najlepiej te kościelne co by więcej szyku zadać!
Końecznie z obcasem bo jak z obcasa piardol...esz to mucha nie siada!
cadizz pisze:podpisuje sie pod tym tematem, jestem świezak jesli chodzi o snowkite i zawsze myślałem ze wystarczy deska i buty od snowboardu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości