Szymon84 pisze:Na starcie sorry off-top, ale pytam tutaj bo myślę że znajdę tu największy odzew.
Jako, że jest trochę Olsztyniaków, którzy bawili się latawcami na dłuugo przede mną, mam do was pytanko o spoty, może się na nich skakaliście, uczyliście się podstaw, może je zwyczajnie widzieliście gdzieś jeżdżąc w okolicach Olsztyna. Chodzi o spoty trawiaste, nieużytki rolne, pastwiska, najlepiej nieosłonięte drzewami, lub osłonięte na tyle mało żeby przy konkretnych kierunkach dało się tam skakać, ale może i pojeździć na mtb.
Sam ciągle szukam takich miejsc używając zdjęć satelitarnych, ale i stronki "z lotu ptaka", w parę miejsc muszę się przejechać, żeby je zobaczyć, ale być może Wy macie już je dawno sprawdzone. Czekam na wszelkie sugestie, namiary szerokości geograficznych, lub cokolwiek![]()
Pozdros
Jacek olsztyn pisze:z naszych okplicznych jezior korzystamy tylko zimą, latem szkoda sprzętu, szkwały i drzewa
maski pisze:Jacek olsztyn pisze:z naszych okolicznych jezior korzystamy tylko zimą, latem szkoda sprzętu, szkwały i drzewa
eee były epizody... kilka razy na krzywym i kilka na plusznym
a na krzywym kiedyś zrobiło ze mnie pięknego liptonai ktos z okolicznych mieszkancow zadzwonił do wopr'u z informacją spadochroniarz zaparkował w jeziorze
no i uratowalitzn nie musiałem z z kapcia na druga stronę posuwać
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości