Jeszcze parę ode mnie

3msto pisze:od rana na MM dobre pływanie, między 12-13 troche popadało , wcześniej słoneczko i 25 knts![]()
po pływaniu chciałem troche fotek zrobić ale w deszczu nie było za bardzo komu
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Zapraszam wszystkich chętnych na ,tradycyjną sesyjkę w Rewie 24 .12 ok godz 13 . Przewidywana prognoza :kier W- NW wiatr 16-25 knts tem 6-7 st C.
pozdrowienia , Janek
A ja zapraszam na świąteczne pływanko do Ustki jeśli ktoś będzie w pobliżu. Ze Stawnym bierzemy sprzęt na święta i zapowiada sie 3 dni moczenia z falką
odi100 pisze:A ja zapraszam na świąteczne pływanko do Ustki jeśli ktoś będzie w pobliżu. Ze Stawnym bierzemy sprzęt na święta i zapowiada sie 3 dni moczenia z falką
miałem zamiar plywac w Jaroslawcu ale jak bedzie kierunek na Ustke to pewnie podjade
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Zapraszam wszystkich chętnych na ,tradycyjną sesyjkę w Rewie 24 .12 ok godz 13 . Przewidywana prognoza :kier W- NW wiatr 16-25 knts tem 6-7 st C.
pozdrowienia , Janek
Korpuch pisze:A ja zapraszam na świąteczne pływanko do Ustki jeśli ktoś będzie w pobliżu. Ze Stawnym bierzemy sprzęt na święta i zapowiada sie 3 dni moczenia z falką
w sobotę ma być WNW więc ok na Ustkę, podeślij tel na priv to będziemy sie zdzwaniać
odi100 pisze:w sobotę ma być WNW więc ok na Ustkę, podeślij tel na priv to będziemy sie zdzwaniać
Jezeli bedzie rzeczywiscie lekko z N to Ustka. Jednak jak by zmienili na bardziej SW to Jarosławiec.
Bedzie to zapowiadane 5-6 stopni to bede, bedzie mniej to raczej odpadam bo nie mam suchara![]()
Tel podsylam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości