robinm pisze:adamo pisze:.. sory że zalewam troche ale po octoberfest jestem![]()
pzdr
I tak Cie od października 2010 trzyma- "wczorajszy" jesteś jak większość
![]()
Miejscówka górska znana - Międzybrodzie Bialskie, start hardcore ale na wodzie już bardzo miło, no i piękne widoki.
szed pisze:Nowy spocik bardzo mi osobiście przypadł do gustu (Borowik chyba odejdzie do lamusa na jakiś czas). I na SW, a może nawet i na W też będzie to bardzo dobry spot. Sporo kajtów dzisiaj i fajne pływanko. Popołudniu nawet mocniej było. Niestety zielone 'g' nadal jest w wodzie.. chyba się już pomału uodparniam (mam nadzieję). Ale mogliby coś z tym wreszcie zrobić..
dzony pisze:leszcz007 pisze:ah ale ten flacik za wyspa na borowiku ...
było pływanie po 14:30?? Bo o tej się zmyłem.
Góral pisze:dzony pisze:leszcz007 pisze:ah ale ten flacik za wyspa na borowiku ...
było pływanie po 14:30?? Bo o tej się zmyłem.
Jasiu zaraz po tym jak się zebrałeś rozwiało się na dobre!! Jeszcze raz musiałem wszystko rozkładać i się przebierać, pływaliśmy bez przerwy gdzieś do 17.
Wtedy dopiero zaczęło konkretnie wiać!
szed pisze:..hehehee![]()
No ale przeciez to bylo widoczne na prognozach, ze bedzie druga konkret sesja popoludniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości