kamienica dzisiaj po robocie :D ?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Matek
Kontaktowanie:

Post20 sie 2006, 08:06

Wystarczy kliknąć w ikonkę pytajnika http://weather.icm.edu.pl/java/info.html

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post21 sie 2006, 14:48

bedziemy dzisiaj kolo 17 na miejscu :lol: nawet niezle dyma za oknem,wiec moze byc dobrze!

toomaj
Kontaktowanie:

Post21 sie 2006, 20:50

oczywiscie wiatr sie skonczyl jak bylismy w okolicach murowanej, ale co tam nadchodzila burza to sie rozlozylismy.

Zaliczylem kilka burzowych slizgow, troche mialem w gaciach ale co tam piorunow tym razem nie bylo. Potem oczywiscie spadl ostry deszcz i lipa :(

Wypad uratowali nam koledzy na WS'ach uzyczajac skimboarda - katowalismy go dobre 1,5h - juz wymiatamy :lol: chyba sie trzeba przerzucic i kite'a brac tylko "przy okazji"

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post22 sie 2006, 09:38

no i ja si emusze poskarzyc na Kamienice...

Wsobote - patrze - porgnoza jako tak - oczywiscie uwzględnilem juz przesuniecie czasoewe ktore zasugerował kolehga FIN ..

Dojezdzam na miejsce i /.. totalna flauta.. wyczekalem jeszcze dwie gdoziny ale nic si enie ruszyło..

Niedziela.. patrze prognoza jako taka.. dodałem do przesumiecia czasowego jeszcze godzine w jedną i druga storne.. jade soebi i jade.. w chodziezy dmucha.. w budzyniu dmucha.. ju zsi eucieszylem ze wreszcie poplywam.. djezdam na miejsca ( kolo 17tej)... zdazylem tylko latawca rozlozyc.. i wylączyli wiatr... ktory ju do samego wieczora si enie pojawil...

Ta kamienica to chyba ma jakis lokalny mikroklimat.. jak w okolicy wiejeje to tam spokoj.. i na odwrot....

toomaj
Kontaktowanie:

Post26 sie 2006, 22:08

taaa, mnie sie wydaje ze opcje na kamienice to:

prognoza jest na dany dzien - jedziesz rano i siedzisz do bolu :? oczywiscie z rozlozonym sprzetem...

druga to jak wieje wszedzie tak ze drzewa wyrywa - to tam tez pewnie bedzie wialo...

tylko ze przestal mnie bawic taki uklad :cry: troche czasu musi minac zanim znowu sie tam wybiore bo 3 wypady z rzedu bez plywania to juz 420km

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post27 sie 2006, 07:43

Dzisiaj niedziela , n aICM - nibu ma wiac i to sdluzszy czas - w ramach niedzielnej wycieczki chyba sie wybiore - jakby n amiejscu sie okazało ze przypadkiem wieje - to dam znac na kom .. pozdro

Awatar użytkownika
Cinek
Deska: Nobile
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post27 sie 2006, 09:45

wojol pisze:chyba sie wybiore

Ja też chyba dołączę. W razie czego jestem pod kom. 501 - 706 - 501 !

toomaj
Kontaktowanie:

Post27 sie 2006, 09:46

no ja nie wiem czy dam rade, ale postaram sie dobic jak juz taka mocna ekipa jest to przynajmniej pogadamy jak nie bedzie wialo :lol:

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post01 wrz 2006, 06:35

No sie zlitowała Kamienica i wynagrodziła wczroaj te puste wyjazdy... od 14 tej zjawilem sie tam z kolega... - nowym całkiem ktory pierwszy raz goscinnie wystepował na tym akwenie - no a oprocz nas oczywiscie z tuzin złomiarzy smigał tradycyjnie nie uznając reguły prawego halsu.. ale to nic.. i tak bylismy górą... powiało zacnie bo w porywach do 20 wezlow.. wreszcie moglem sprawdzic gorny zakres waroo - ale o tym w dziale recenzje.

Awatar użytkownika
Cinek
Deska: Nobile
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post01 wrz 2006, 23:15

wojol pisze:No sie zlitowała Kamienica i wynagrodziła wczroaj te puste wyjazdy

No to ma fuksa, bo już ją chciałem definitywnie skreślić z listy spotów w wlkp :!:

My w tym czasie z Gborkowsem i jego Żonką byliśmy na Miedwiu. Zajebisty wiaterek! zajebiste pływanko ! Zajebiste miejsce !
Oj warto było ... mimo wszelkich utrudnień i rozkopów napotkanych po drodze :evil:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”