Z Łodzi na Hel w tym tygodniu

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post05 lip 2004, 17:57

Ktos ma ochote wybrac sie w rejony Zatoki z Łodzi lub z trasy ŁDZ-HEL? Samemu nie będe wyginał taki hektar niestety, ale jakby nas było chociaż 2-3 to już by można taki 2-3 dniowy wypadzik zorganizować...

1771
Kontaktowanie:

Post06 lip 2004, 17:56

Ja tam bym pojechał, wiesz dobrze M4x :) W tym tygodniu nie dam rady, w przyszłości na 2-3 dni może dać się wyrwać.
A przywitam się przy okazji. Od paru dni wertuje forum ale jeszcze milczałem, choć M4x'a zdążyłem już poznać, jako ziomka. Ja to taki wirtualny kajciarz, co to deski na żywo nie widział ale już go pogięło do tego stopnia, że kajty śnią mi się po nocach:) DO zobaczenie kiedyś na wodzie, mam nadzieję!

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post06 lip 2004, 18:46

no ja niesty niemam jak no money babe
bylem teraz tydzien i bylo zajefajnie 1771 na kurs sie zapisz... polecam wake.pl bedziesz mocno zadowolony

btw m4x sie bedzie niedlugo boxerem 16m^2 wozic :D

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post06 lip 2004, 18:54

Szybka akcja: dzis uderzamy na Czarnocin, rozwiewa sie i bedzie nasz zielony wakeo-woz wiec pomoczyc sie da rade...
A co do przyszlych wyjazdow 2-3 dniowych jestem jak najbardziej otwarty... 8)
Pozdro dla lodzkich kajciarzy...

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”