Faliraki

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Cinek
Deska: Nobile
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 mar 2007, 17:23

Ello.
Byłem w zeszłym roku w maju.
Ogólnie miejscówka fajna - taka "dla rodziny".
Niestety jeśli chodzi o kite'a, to musisz jechać na drugą stronę wyspy, bo wiatr generalnie jest z drugiej strony. Blisko lotniska jest taka mała "baza", gdzie trafiają wszyscy z północy wyspy. Wypożycz samochód (wypożyczalnie masz na każdym kroku i każdy się targuje, także jesteś w stanie wyrwać coś naprawdę tanio).
Do Prasonisi masz kawał drogi, także codzienne jazdy nie wchodzą w grę.
Aha, będąc w Fliraki nie sugeruj się totalnym brakiem wiatru, po drugiej stronie może naprawdę w tym samym czasie ostro dymać. Ja sprawdzałem pogodę w jakiejś kawiarence internetowej.

Awatar użytkownika
michalDG
Kontaktowanie:

Post19 mar 2007, 17:24

Dzieki za info

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post19 mar 2007, 20:00

także codzienne jazdy nie wchodzą w grę.

Ja przez dwa tygi codziennie dojezdzalem :roll: i nie zaluje choc z pwenoscia lepiej mieszkac kolo prassonisi .Droga jest piekna i szybko mija :wink:

Pawel
Deska: Chiatta 5'8
Latawiec: RRD Religion
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post20 mar 2007, 14:53

Czesc!
Na Rhodos polecam hotel Delfini http://www.delfini-fanes.gr co prawda byłem tam parę lat temu na WS, ale bardzo mi się podobało. Spokojny klimat, brak turystycznej stonki, piaszczysta szeroka plaża, piękny ogród, wyśmienite jedzenie na miejscu w hotelu.
Hotel jest prowadzony przez rodzinę, przez co klimacik jest jak u dziadków na wakacjach.
Hotel znajduje się w miejscowości Fanes na północnej stronie wyspy.

Później byłem w Triandzie i tam już takiego klimatu nie było, stonka na plaży, tłok na wodzie, kamienista plaża, a tam gdzie piasek same leżaki i parasole.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”