El Gouna - 9-16 października

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
uLu
Deska: SU-2 Prorider 3D 136/42
Latawiec: Cabrinha Switchblade 12m

Post28 wrz 2015, 11:03

Witam,

mam wykupioną wycieczkę do El Gouna z Easy-Surftravel w dniach 9-16 października. Miałem jechać z żoną, ale z powodów osobistych żona jechać nie może.
Mam więc do odsprzedania jej miejsce. Cena za którą nabyłem wycieczkę to 2247zł (wraz z opłatą za wizę). Cena za którą oferuję miejsce to 49% wartości czyli 1100zł. Wyżywienie All Inclusive.
Szczegóły wyjazdu tutaj -> http://www.easy-surftravel.pl/oferta/wy ... redseazone
Do ceny trzeba doliczyć 45 € za "przechowanie własnego sprzętu i asekurację" jeżeli chcesz pływać na spocie RSZ na swoim sprzęcie.
Opcja wyjazdu - wylot z Katowic i powrót do Katowic (8 dni pływania). Ja jadę samochodem z Warszawy i wracam do Warszawy. Jeżeli się zdecydujesz to możemy się dogadać odnośnie transportu.

Oferta jest ważna do 30 września do 12:00. Po tym terminie składam rezygnacje w biurze by odzyskać chociaż część wpłaconej kwoty.

O sobie.
Mam 34 lata. Bezkonfliktowy. Informatyk.
Masz pytania pisz/dzwoń 506 14 14 14.

Pozdrawiam
uLu

Brutus
Deska: Nobile, SU2
Latawiec: RRD, NKB, Nobile
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 21 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2015, 11:18

Wrzuć info chłopakom ze Śląska np. w temat "Goczałkowice" , nie ma opłat za zmianę osoby ?

Chętnie bym pojechał ale w tym sezonie juz byłem raz bez drugiej połówki, jakbyś odsprzedał dwa miejsca .... :)

Awatar użytkownika
uLu
Deska: SU-2 Prorider 3D 136/42
Latawiec: Cabrinha Switchblade 12m

Post29 wrz 2015, 13:15

Sprzedane - temat do zamknięcia / usunięcia

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”