a poważnie to mi wszystko jedno czy jadę w weekend czy w tygodniu , to wolałbym się wbić na chociaż dwa pełne dni pływania , bo ta niedziela to nie wiem
Piotrbyku pisze:to jest pomysł nawet dobry ale ja mam złe wspomnienia z sobotnimi wyjazdami na Rugie![]()
a poważnie to mi wszystko jedno czy jadę w weekend czy w tygodniu , to wolałbym się wbić na chociaż dwa pełne dni pływania , bo ta niedziela to nie wiem
waldekznj pisze:A gdzie na Rugie kolega jeździ, bo jeszcze nie byłem? Zapowiada się ciekawie w tygodniu.
Czy o Danii na wyspie Romo ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia?
Pozdrawiam
Waldek
Szczecin
Piotrbyku pisze:Mówisz dwie godziny z 12 węzłowym wiatrem nie źle, naprawdę fajnie![]()
![]()
Mikolpa pisze:Kurna to nie w porządkuw sierpniu Krisis pływał już dwa razy a ja nawet lataka nie wystartowałem
sander pisze:Mikolpa pisze:No to będzie 3:0 bo ja jadę pomachać szpadlem, wkurzyłem się i kopię kieszonkowy spot
No i jest 3:0
Mikolpa pisze:sander pisze:Mikolpa pisze:No to będzie 3:0 bo ja jadę pomachać szpadlem, wkurzyłem się i kopię kieszonkowy spot
No i jest 3:0
No nie... jeszcze Ten z przyczajki zaatakowałciekawe kiedy to nadrobię przy takich prognozach
KrisIs pisze:A jeszcze info że na plaży dla surfingu pojawił się zakaz kitesurfingu (dopuszczony jest windsurfing)
Ponoć o druty wysokiego chodzi jak ktoś wpadnie to wiadomo, nikt nie egzekwował zakazu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości