bolek830 pisze:Szkoda przejechać 130km w jedna stronę i trafić na słabe warunki...
zaaaak pisze:bolek830 pisze:Szkoda przejechać 130km w jedna stronę i trafić na słabe warunki...
Trzeba wpisać na icm miejscowość Puchaczów - na dzień do przodu masz tak na 85% sprawdzalności, warto jednak upewnić się z rańca przed wyjazdem, zwłaszcza że trochę km masz. Było dobrze przed południem, siadło tuż przed 16tą i niestety nie zdążyliśmy się dohalsować do miejsca gdzie wchodziliśmy a brzeg był już zajęty mimo że jak wchodziliśmy to było dwa poletka wolne - baardzo nieprzyjemnie zaczyna się tam robić jeśli chodzi o wędkarskie towarzystwo, Rysiek powinieneś trochę poustawiać kolegów...
gredy pisze:To nie popływałeśCi sami mieli anse ,co i ze mną dyskutowali??
Prynio pisze:Wydaje mi się,że trzeba się starać nie wchodzić sobie w paradę, bo jak zaczniemy robić sobie na złość, to nikt na tym dobrze nie wyjdzie.
gredy pisze:Prynio pisze:Wydaje mi się,że trzeba się starać nie wchodzić sobie w paradę, bo jak zaczniemy robić sobie na złość, to nikt na tym dobrze nie wyjdzie.
Rysiek,przyjechałem zacząłem pływać ,od trzcin w jezioro,nikogo nie było.W trakcie pływania zjawiło się trzech ,jeden siadł 50m od miejsca z którego startowałem.Za nim rozłożył swój sprzęt,zaczął wymachiwać na mnie rękami żebym mu nie pływał tam. Poprosiłem spokojnie ,niech odejdzie 50m dalej i nie będzie problemu.Nie było z nim dyskusji ,jeszcze doszło do niego dwóch pozostałych ,że policja i takie tam.Przestałem dyskutować ,zacząłem pływać dalej swoje. Nie da się nie wchodzić sobie w paradę.Ja ich chcąc zrozumieć,ograniczyłem pływanie lewo prawo z 200m do 100m i to wraz było źle bo im przeszkadza i huj.Jak im pozwoli się na takie wymachiwanie bezkarnie kozikami ,odkręcanie kół w samochodach ,będzie jeszcze gorzej tylko. Mamy swoje prawa ,takie jak oni i chyba pora zacząć je egzekwować.A jak nie to mydło nam zostaje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości