Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post01 wrz 2013, 22:21

Pozdro z Wrzosowa. Wialo caly dzien ale strasznie nierowno od 5 wezlow do 30 .dzionek zaczol sie malo przyjemnie kolega z wroclawia uszkodzil ręke przy puszczaniu latawca i odwiozla go karetka .Mam nadzieje .ze wszystko w miare dobrze sie skonczylo. Mam prosbe jesli kolega czyta tego posta to aby sie odezwal np na priv co z nim . W kazdym razie goraco pozdrawiam.i

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post01 wrz 2013, 22:21

Pozdro z Wrzosowa. Wialo caly dzien ale strasznie nierowno od 5 wezlow do 30 .dzionek zaczol sie malo przyjemnie kolega z wroclawia uszkodzil ręke przy puszczaniu latawca i odwiozla go karetka .Mam nadzieje .ze wszystko w miare dobrze sie skonczylo. Mam prosbe jesli kolega czyta tego posta to aby sie odezwal np na priv co z nim . W kazdym razie goraco pozdrawiam.i

Awatar użytkownika
lockin
Deska: T5
Latawiec: RRD
Dostał piwko: 2 razy

Post02 wrz 2013, 08:39

Ciekawe czy siadzie prognoza na male latawki na popoludnie. Wybieram sie na godz.16 z 7m/10m...

Awatar użytkownika
siedlano
Deska: NOBILE
Latawiec: Zeeko, North

Post02 wrz 2013, 15:30

Można jeszcze dorzucić coś grosza do stacji???

Awatar użytkownika
siedlano
Deska: NOBILE
Latawiec: Zeeko, North

Post02 wrz 2013, 15:55

sander pisze:Szkoda czasu i pieniędzy na kursy na bajorkach, jedź na półwysep, teraz jest najlepszy czas, nie będzie już tłumów a woda jeszcze będzie ciepła.

Dziś w nocy wróciłem z półwyspu "wiatr taki że łeb urywa" od 20 do 35 dmuchało ścisk niesamowity ale do nauki zatoka idealna polecam

Zabawa
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2013, 15:57

Jest ktoś na Mietkowie lub się wybiera ?... prognoza utrzyma się chyba do wieczora.

weneck
Postawił piwka: 1 raz

Post02 wrz 2013, 16:00

To ja jestem tym nieszczesnikim z karetki z wrzosowa, nie ma to jak zakończyć pływanie w karetce, zanim jeszcze wejdziesz do wody. Zawiezli mnie na ortopedie do Gryfice, tam zdiagnozowali wybicie barku i złamanie główki kości przedramienia. Bark nastawili, ale złamanie nie obejdzie sie bez srob. Tutaj mam pytanko czy polacacie jakiś oddział ortopedi we wrocku, gdzie dobrze składają złamania. Dla mnie sezon w tym roku juz sie niestety skończył, ale mam nadzieje ze z ręka będzie OK i wrócę w przyszłym na wodę. Pozdr
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2013, 16:22 przez weneck, łącznie zmieniany 1 raz.

www1988
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2013, 20:17

weneck pisze:To ja jestem tym nieszczesnikim z karetki z wrzosowia, nie ma to jak zakończyć pływanie w karetce, zanim jeszcze wejdziesz do wody. Zawiezli mnie na ortopedie do Gryfice, tam zdiagnozowali wybicie barku i złamanie główki kości przedramienia. Bark nastawili, ale złamanie nie obejdzie sie bez srob. Tutaj mam pytanko czy polacacie jakiś oddział ortopedi we wrocku, gdzie dobrze składają złamania. Dla mnie sezon w tym roku juz sie niestety skończył, ale mam nadzieje ze z ręka będzie OK i wrócę w przyszłym na wodę. Pozdr

Powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia !!

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post02 wrz 2013, 20:23

weneck pisze:To ja jestem tym nieszczesnikim z karetki z wrzosowia, nie ma to jak zakończyć pływanie w karetce, zanim jeszcze wejdziesz do wody. Zawiezli mnie na ortopedie do Gryfice, tam zdiagnozowali wybicie barku i złamanie główki kości przedramienia. Bark nastawili, ale złamanie nie obejdzie sie bez srob. Tutaj mam pytanko czy polacacie jakiś oddział ortopedi we wrocku, gdzie dobrze składają złamania. Dla mnie sezon w tym roku juz sie niestety skończył, ale mam nadzieje ze z ręka będzie OK i wrócę w przyszłym na wodę. Pozdr

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
To musiało megaaa boleć... i pewnie boli nadal.....
Naprawdę współczuję :?
Wiem że to mało pocieszające ale lepsze złamanie niż skręcenie, albo zerwanie jakiś więzadeł.
Pochodzisz w gipsowej koszulce i kość się zrośnie. Sezon z głowy ale i tak się już kończy, niedługo zrobi się zimno, nie fajnie. Do wiosny wszystko się pozrasta i mam nadzieję że wrócisz :thumbsup:

Jeżeli chodzi o szpitale to ja polecam 4WSKzP czyli szpital wojskowy na weigla.
Dużo tam naprawiają sportowców z poważnymi obrażeniami.
Mi 12 lat temu wstawiali tam sztuczne więzadło w kolanie. Kolano dział do dzisiaj :wink:

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post02 wrz 2013, 20:27

Witaj szkoda ,że tak się stało , Wracaj do zdrowia i jak będziesz gotowy to się umówimy na wspólne pływanie :D Warunki były wczoraj bardzo trudne , wiało nierówno i czasem bardzo mocno.Ja czasem na 9 miałem grubo a czasem 15 było by mało , Tak aby cie pocieszyć stwierdzam ,że pływania nie masz co żałować bo było tak sobie .A dziś też byś nie popływał bo wiało grubo ja miałem największego kita na wodzie 9 a poza tym były 7 i 8 i tak było to za dużo czasem :D złapaliśmy na wiatromierzu 35 węzłów ale czasem było może więcej . No dziś na pewno nie zawiesiłbyś kita na drzewie . po prostu byś je przeskoczył :D Tak naprawdę miałeś pecha , i jak tu nie być przesądnym chciałeś odpalić 13/ wiadomo 13 przynosi pecha / a warunki były na 9 pech po prostu pech . :D

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post02 wrz 2013, 20:28

siedlano pisze:Można jeszcze dorzucić coś grosza do stacji???

Pewnie że można. Pisz na pw adres e-mail to prześlę dane.

Rolmigo jest na etapie składania wszystkiego w całość, wgrywania oprogramowania i ustawiania wszystkiego tak aby działało bez konieczności częstego tam jeżdżenia, to nie jest takie proste :?
Wydaje się że wszystko już mamy kupione, ale do końca nic nie wiadomo, więc każda kolejna wpłata może się przydać. Na koniec prześlę co i za ile kupiliśmy.
Jest bardzo prawdopodobne że stacja zacznie działać w tym tygodniu.

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post02 wrz 2013, 20:34

Mikolpa pisze:
siedlano pisze:Można jeszcze dorzucić coś grosza do stacji???

Pewnie że można. Pisz na pw adres e-mail to prześlę dane.

Rolmigo jest na etapie składania wszystkiego w całość, wgrywania oprogramowania i ustawiania wszystkiego tak aby działało bez konieczności częstego tam jeżdżenia, to nie jest takie proste :?
Wydaje się że wszystko już mamy kupione, ale do końca nic nie wiadomo, więc każda kolejna wpłata może się przydać. Na koniec prześlę co i za ile kupiliśmy.
Jest bardzo prawdopodobne że stacja zacznie działać w tym tygodniu.

Wczorajszy i dzisiejszy wiatr na pewno opóźni prace o dwa dni :D

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post02 wrz 2013, 20:34

lockin pisze:Ciekawe czy siadzie prognoza na male latawki na popoludnie. Wybieram sie na godz.16 z 7m/10m...

I co prognoza się sprawdziła?
Wiało aż tak mocno.
Od 13 byłem na turawie i wiało słabiej niż prognoza zapowiadała, ale i tak było grubo, czasami w 12 musiałem zaciągać depower i w końcu popływałem na małej desce bo do tej pory jeździła jedynie w bagażniku.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2013, 21:06 przez Mikolpa, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post02 wrz 2013, 20:39

Piotrbyku pisze:Wczorajszy i dzisiejszy wiatr na pewno opóźni prace o dwa dni :D

oj tam oj tam...........
Pracujemy po godzinach :wink:
Dzisiaj trochę padało i na dachu było ślisko :wink:

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post02 wrz 2013, 21:01

:D

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”