hej!
Poszukuje instruktora dla dwoch poczatkujacych osob na wyjezdzie do hamaty 4.05-11.05.2013.
rita108 pisze:Dzieki za wskazowki Agata.
No wlasnie i co jak nie powieje? dajesz jakas alternatywe? rozumiem ze Ty najpierw oplacasz wyjazd a pozniej sie rozliczamy? no bo co jesli znajdziesz w tzw miedzyczasie cos lepszego?
rita108 pisze:Hej o co chodzi z ta podpucha? jade tylko w tym celu do tego brudnego egiptu zeby sie uczyc kitesurfingu z fajnymi ludzmi ( moi znajomi) w cieple...
Z tego co mi wiadomo w Hamacie nie ma polskiej bazy, wiec wole za wczasu zalatwic sobie instruktora. Polskiego bo to wyjazd kitesurfingowy a nie oboz jezykowy. Musze myslec co robie a nie co to znaczy... W Egipcie jest tego mnostwo ale z tego co wiem w hamacie jest problem z polska ekipa. pozdrawiam
.. .mike. .. pisze:się zgadzam z przedmówczynią![]()
ps. jak fajne Dupeczki to i ja mogę podlecieć dotego Egyptu.. . gdziekolwiek to jest![]()
pozdro
rita108 pisze:hej!
Poszukuje instruktora dla dwoch poczatkujacych osob na wyjezdzie do hamaty 4.05-11.05.2013.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości