kiteoszolom pisze:boldek pisze:Taki fajny spot w JastarniTutaj masz mniej więcej lokalizację -> Draga
Słyszałem że tam ma być jakiś pro camp w ten weekend. Gdzie się można zapisywać?
Niestety nie jestem w temacie...
kiteoszolom pisze:boldek pisze:Taki fajny spot w JastarniTutaj masz mniej więcej lokalizację -> Draga
Słyszałem że tam ma być jakiś pro camp w ten weekend. Gdzie się można zapisywać?
MWILCZ pisze:Wojtek
DRAGA - mijasz Chałupy, jedziesz do Jastarni, w Jastarni kierujesz się w stronę portu, mniej więcej w połowie Jastarni patrz w prawą stronę, zobaczysz uliczkę w prawo, jest tam dużo reklam, w tym też jest hotelu Draga, skręć i kieruj się na plażę , my tam będziemy.
Pozdrawiam
Mariusz
Wrogu pisze: Ben-Jaca
Wrogu pisze:Pro-coachem bedzie Ben-Jaca al Wilson. Wpisowe zbieram ja![]()
![]()
A na serio, to oby do jutraJak nie falka to bedzie latanie. Obym tylko stopa mi totalnie juz nie odmowila posluszenstwa.
kiteoszolom pisze:Wrogu pisze:Pro-coachem bedzie Ben-Jaca al Wilson. Wpisowe zbieram ja![]()
![]()
A na serio, to oby do jutraJak nie falka to bedzie latanie. Obym tylko stopa mi totalnie juz nie odmowila posluszenstwa.
Jak Pan Jaca powie mi jak dokręcić backrolla to wchodzę w to.... Ile wpisowe?
jacamakajta pisze:Panem Jacą gęby se nie wycieraj parchu jedentu masz filmik, bekrol dokręcony, ustany i co najważniejsze za darmo, bez wpisowego
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jmfVapXk9H0
kiteoszolom pisze:Coś tu mi nie pasuje... Wybicie z fali masz na myśli?
feel pisze:widze ze jutro ciasno na Dradze bedzie
feel pisze:oby tylko progno sie sprawdzilo![]()
jacamakajta pisze:więc jak ma się nie sprawdzić progno, które takie samo wszyscy pokazują
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości