NG88 pisze:Witam,
Mam pytanie czy ktokolwiek z Was chciałby udzielić mi lekcji? nie mam za sobą nawet próby z deską, moja nauka w tym roku skończyła się na bodydragach i to tyle jeśli chodzi o moje doświadczenie...nie wiem gdzie jest najbliższa szkoła kita w okolicach Wrocławia i czy w ogóle istnieje? Więc jesteście moją jedyną nadzieją:)
Pozdrawiam:)
MartinWro pisze:NG88 pisze:Witam,
Mam pytanie czy ktokolwiek z Was chciałby udzielić mi lekcji? nie mam za sobą nawet próby z deską, moja nauka w tym roku skończyła się na bodydragach i to tyle jeśli chodzi o moje doświadczenie...nie wiem gdzie jest najbliższa szkoła kita w okolicach Wrocławia i czy w ogóle istnieje? Więc jesteście moją jedyną nadzieją:)
Pozdrawiam:)
Ja bym Ci polecił wybranie się na Hel jak będzie pogoda wiatrowa na WindGuru. Z początkiem tego sezonu byłem w podobnej sytuacji co ty, no mały krok dalej bo pierwsze starty z wody robiłem. Uczyłem się na Mietkowie, co jak koledzy mi mówili nie jest dobrym pomysłem (niestabilny wiatr, kamienie, nie mała fala, krótko jest płytko), ale uparty próbowałem. Na jakieś 6 wyskoków na Mietków, dwa okazały się bezwietrzne, jeden tak szkwaliło, że po 3m locie na pełnym depowerze odpusiłem, a 3 coś powalczyłem, ale bez spektakularnych sukcesów. Raz pojechałem na Hel i zacząłem pływać pierwszego dnia bez pomocy instruktora. Mogę polecić Jurgena z Maszoperii i Bobka (jak dobrze pamiętam) z Jastarnii.
Qba-EPP11 pisze:Zapowiada się niezły poniedziałek. Jak mi się uda wyrwać wcześniej z pracy to stawiam się między 13-14.
Fajnie jak by na 7ke przyjeb.....o
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości