Sebastian Kite.pl pisze:Hej,
Filip, temat wałkowany wielokrotnie. Ja akurat zgadzam się z Niveą, prawie w 100%Hamata jest najlepszym spotem w Egipcie ........ w opinii tych co nie byli w Ras Sudr
![]()
Niech ktoś mi wskaże drugie takie miejsce jak Ras Sudr (nie tylko w Egipcie), gdzie masz w jednym miejscu, z hotelem przy spocie:
- otwarte morze z płycizną
- potężną lagunę uzależnioną od pływów
- 2 mniejsze, płaskie jak stół, niezależne od pływów
P.S. Wszystko to oczywiście bez raf, kamieni etc.
Pozdrawiam,
Sebastian Kite.pl pisze:Niech ktoś mi wskaże drugie takie miejsce jak Ras Sudr (nie tylko w Egipcie), gdzie masz w jednym miejscu, z hotelem przy spocie:
- otwarte morze z płycizną
- potężną lagunę uzależnioną od pływów
- 2 mniejsze, płaskie jak stół, niezależne od pływów
P.S. Wszystko to oczywiście bez raf, kamieni etc.
Pozdrawiam,
Nivea pisze:A co do hoteli przy spocie mogę wskazać Ci kilka-El Medano na Teneryfie,Melia Goriones-Fuerteventura(200m),Caribbean,Intercontinental,Jasmin,Nama Bay,Rihana Inn (200m)-Egipt i oczywiście Green Sudr Resort![]()
Nivea pisze:że Hamata jest najlepszym spotem dla osób początkujących![]()
pzdr J
briku pisze:A wiatrowo oba spoty są podobne? Bo to chyba najważniejszy aspekt.
btw - Z tego co wiem, to do ceny w Hamacie trzeba doliczyć za korzystanie z bazy, plus dodatkowo za mycie sprzętu i dowóz na spot. W Ras Sudr jest tak samo?
Sebastian Kite.pl pisze:Nivea pisze:że Hamata jest najlepszym spotem dla osób początkujących![]()
pzdr J
Jakiś argument czy kobieca intuicja?
Pozdrawiam,
Sebastian,
Sebastian Kite.pl pisze:
Hej,
Ja myślałem, że przy spocie to tylko w Ras Sudr;) Patrz wyżej.
Nikt się nie chce licytować...,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości