SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2011, 08:42

daniel.p pisze:Dzisiaj Ustka - tam to jest fala :D
z pewnością tylko .............. strasznie daleko :(

Awatar użytkownika
k_gabra
Deska: Neuron '11
Latawiec: Crossbow '09
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2011, 10:23

No dla mnie sezon praktycznie się już skonczył... zwłaszcza po dzisiejszym wyjsciu na balkon na myśl że mam sie przebierać z mokrej pianki w takie zimno, ode chciało mi się już praktycznie pływać. Myśle, że jeszcze jedno pływanie mnie czeka, maksymalnie. Dlatego szukam kogos z MTB'kiem, co by się sprzęt nie marnował w okresie jesiennym... :D

Awatar użytkownika
Amerykanin
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2011, 21:32

Jak było???

daniel.p
Dostał piwko: 2 razy

Post24 wrz 2011, 09:19

Amerykanin pisze:

Jak było???

Wyjechaliśmy o 10.30 , weszliśmy do wody o 15.30 , zeszliśmy przed 19.00 - pływanie bez przerwy do zachodu słońca na 9 i 7 przy wyjątkowo równym wietrze , fale w setach po 4-5 sztuk około 1-1,5 metra , słońce , ciepło - bajka jeden z lepszych dni w tym roku . Na miejscu było kilku chłopaków z Ustki ( zazdraszczam im spotu ) . Na koniec w nagrodę mieliśmy błogie zmęczenie :D Pozdrawiam tych których zwiódł poranny brak wiatru w Ustce i nie pojechali :lol: :lol:

Barosz21
Deska: SU-2 Warcraft
Latawiec: Zeeko Krush
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 wrz 2011, 00:01

hej
Pamietam że niedawno ktos rzucił pomysł żeby zrzucić sie cos,niecoś dla chłopaków za przygotowanie spotów. Nie wiem jak to wyszło bo potem wyjechałem więc jakby ktoś był taki miły i napisał na czym staneło i komu co przelać byłoby spoko.
Pozdro :thumb:

takitam

Post27 wrz 2011, 13:38

z takim pomyslem wystrzelil sam miron. i oczywiscie wielkie :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: mu za przygotowanie tego spotu w tym roku.
szkoda tylko, ze na tych brawach sie skonczylo. samymi oklaskami nic sie nie da uporzadkowac na spocie. do zrobienia jest na pewno jeszcze duzo, chociazby postawienie koszy na smieci, zasypywanie i utwardzanie powstajacych kolein itd itp.
z tego co wiem miron informowal przybyszow na spot o dobrowolnej oplacie w postaci 5 zlotych. to nie jest zadna oszalamiajaca kwota za mozliwosc ludzkiego parkowania, startowania i ladowania latawca na wykoszonej polanie.
kiedy nie wchodzi wiatr na morze w miedzykach, a tak jest bardzo czesto, bo jak dotad wiekszosc wiatrow byla z SSW poprzez SW do W jest to najlepszy spot jaki znam w kraju.

uwazam, ze warto placic mironowi nawet dyche za kazdy pobyt na spocie. jestem przekonany, ze nikt z tam przybywajacych nie zbiednieje a miron nie wzbogaci sie lecz bedzie staral sie bysmy mieli jeszcze bardziej komfortowy pobyt nad zatoka.

jestem gotow wplacic kazda sume ktora miron zaproponuje na utrzymanie spotu. dlaczego nie?

Barosz21
Deska: SU-2 Warcraft
Latawiec: Zeeko Krush
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2011, 14:59

No juz nie przesadzaj z tą każdą suma ale właśnie o to pytałem, bo byłem na spocie nikt mnie o niczym nie informował a ludzi w kij. Ja również uwazam ze spot jest super przygotowany i komusnależy się jakaś nagroda za to. Dlatego myślałem o jakims koncie czy czymś takim. Jak nie to faktycznie pobieranie jakiejś dobrowolnej opałaty byłoby ok. Tylko przecież nie postawimy skarbonki bo zaraz ktoś jumnie :naughty:
Jak bedzie jakaś propozycja konkretna to dajcie znać.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
dun

Post27 wrz 2011, 15:57

Jezeli chodzi o kosze to niewydaje mi sie aby byl to dobry pomysl.
Kto je bedzie oproznial :?: (oprocz zwierzat) a jezeli tylko zwierzeta to bedzie gozej niz bez koszy, bo jak np: lis zacznie szperac i wywalac smieci, do tego dojdzie wiatr, to mamy efekt odwrotny do zamierzonego

Osobiscie uwazam ze kazdy powinien swoje smieci zabierac.
Ja osobiscie to robie, a czasami sprzatne po kims innym, aby w przyszlosci nie rozwalic keita albo nogi o walajaca sie puszke/butelke po Tigerku lub Piwku
przeciez to nie takie truden , jezdzimy samochodami wiec w kieszen nie musimy smieci pakowac. :wink:

takitam

Post02 paź 2011, 19:00

czy to prawda, ze ma cos w tym tygodniu powiac?

warto byloby jeszcze raz, a moze i dwa albo trzy slizgnac sie, zanim sniegi spadna i mrozy skuja wode na tutejszych revirach.
troszeczke przeorac zatoke migdy nie zaszkodzi :D :D :lol:

jest ktos chetny na jesienne wiatry w wolinie?

kamilozo
Postawił piwka: 5 razy
Kontaktowanie:

Post02 paź 2011, 20:14

Bedziemy we wtorek przed południem na wolinie,koło 9

kubas122
Deska: Su-2 Freestyler 135
Latawiec: Cabrinha Switchblade
Postawił piwka: 3 razy

Post03 paź 2011, 20:36

Ja mam wolne miejsca w aucie z centrum, na Wolin, jakby ktoś chciał się zabrać...

takitam

Post05 paź 2011, 18:30

patrzac na obecne prognozy i majac w pamieci to co bylo dotychczas, to wydaje mi sie, ze od jutra na wolinie moze niezle powiac.
jednak mam watpliwosci: czy az tak mocno poludniowe kierunki tez wchodza na wolinie. tam z lewej strony jest jakis niewydazony polwysepek i czy krowy nie sraja na latawce?
pozdrawiam wszystkich kaiciarzy i do zobaczyska na wodzie,

Aloha

Soczas
Latawiec: RRD

Post05 paź 2011, 22:39

Taki kierunek wchodzi jak najbardziej, krow nie ma, a jak wpadniesz w krzaki to sobie polwysep zwiedzisz :lol:
Aloha !!

loer
Deska: NHP
Latawiec: Fuel, Razor
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post06 paź 2011, 07:09

Wpada ktos dzisiaj wrzosowo, dziwnowek? a jak tak to o ktorej bo nie chce sam atakowac.

takitam

Post06 paź 2011, 09:05

soczas dawno cie na spocie nie bylo :naughty: , gdzie w tej chwili przebywasz?

malo prawdopodobna jest twoja oferta zwiedzania polwyspu. trzeba by sie sporo wyhalsowac, az na druga strone, a to raczej watpliwa przyjemnosc
mimo wszystko serdeczne pozdro

na moscie w wolinie notowane sa calkiem niezle wyniki :clap: :clap: :clap:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”