NAUKA - KTÓRĄ SZKOŁE POLECACIE DO NAUKI

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
MANIX

Post01 sie 2005, 20:13

Jaka szkółka jest najlepsza gdzie wy się szkoliliście opiszcie jaki był stosunek instruktorów do was co robiliście jak nie wiało itp ..

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post01 sie 2005, 21:57

Ja polecam dwie (bo obie przetestowałem osobiście)... Kite-klinik [www.kite-klinik.pl](jastarnia) i Aloha [www.aloha.pl](Rewa). W obydwu na bank nie będziesz się nudził nawet w bezwietrzne dni... pamiętam, że jak zaczynałem to miałem identyczne obawy, ale już bezpowrotnie się ich pozbyłem :)

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post02 sie 2005, 11:22

co prawda kite'a uczyłem się od kolegi (dzięki subtelny i...........j),ale obserwując teraz szkółki i mając z nimi kontakt; z pewnością mogę polecić :dziewczyny z aloha i chłopaków z kite.pl ; jako szkółki przyjazne ,z niezłą atmosferą,skutecznie uczące,dbające aby maksymalnie wykorzystać wiatr. :hand:

tomen
Kontaktowanie:

Post02 sie 2005, 12:13

wake.pl aloha

Awatar użytkownika
Mikka
Kontaktowanie:

Post02 sie 2005, 16:19

WAKE.PL 8)
Byłem tam w zeszłym tygodniu 8) :lol: 8)
To super miejsce, super ludzie, fajne szkolenie, a jak nie wieje, to można poslajdować na poręczy, pobawić się w lesie :shock: (do pierwszej krwi :lol: ) albo w świetle zachodzącego słonka zagrabić całą plażę słuchając bluesa...
Ale najlepsze :!: akceptują "staruszków". Nawet zabrali mnie na Surfspot.
Balanga była taka, że będzie co wspominać. Inicjatywa elKubito z rękawicami była strzałem w 10 :twisted: :twisted: :twisted:
Serce krwawi tylko, że wiatr przysiadł.
Pozdrofki dla Asi, Romy, Bera, Melanża, Świstaka, Tommka, Ziomka, Żaby i wszystkich, którzy barwnie zmieniali się w rytmie pulsującej muzyki.
A niech mnie jak do Was nie wrócę...

Wasz viking Mikka (ale już bez podkręconych wąsów)

Awatar użytkownika
raf

Post02 sie 2005, 17:02

kite.pl - dlaczego? jeden instruktor na jednego kursanta. To ci pozwoli korzystać ze sprzętu i instruktora w pełnym wymiarze czasu, za który przecież płacisz. Nie czekasz wtedy na współkursanta, którego np. "wymiotło" 200 m z wiatrem, co w fazie nauki jest dość częste.
PS uczyłem się też w innej szkole w trybie 1 na 2, więc mam porównanie.
PSPS w kite.pl są spoko ludzie, którzy sprawiają wrażenie, że lubią to co robią

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post02 sie 2005, 17:58

fajnie macie :( ja byłem w trzech szkółkach i nigdzie mnie nie chcieli :( w jednej nawet usłyszałem "... weź Ney spier..., i se jaj nie rób" :( a ja tak chciałem iść na 1 level

nafrelim
Kontaktowanie:

Post02 sie 2005, 18:44

Polecam Alohe. Co prawda to nie moje doświadczenie ale moje kobity. Ja widziałem te lekcje z daleka ;-) Efekt jest b. pozytywny. Paulina robi dobrą robotę!

Moje doświadczenia z nauki nie są niestety dobre, wiec szkółki nie podam. Ale sugeruję wziąć szkółkę, które się specjalizuje w kitach a nie robi takie szkolenia "przy okazji".

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”