Szukam ekipy co pływa nad jeziorem Gardna

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
butemGo

Post27 cze 2005, 11:14

Jak w temacie.
Chodzi mi o aktualne informacje wiatrowe.
pozdrawiam
ButemGo

Awatar użytkownika
Krasnal
Kontaktowanie:

Post27 cze 2005, 15:20

Hmmm jezioro Gardna? :? Chodzi Ci o jezioro Gardno w Polsce czy Garda we Wloszech :D Jesli chodzilo Ci o Gardno to warunków mozesz poszukac na stronkach wiatrowych - ja akurat mam wpisane wspolrzedne jeziora w windguru i stamtad czytam prognozy albo najlepiej zadzwonic bezposrednio na kemping i spytac:-) Tel 0 609 485 199

Pozdro,
Krasnal

butemGo

Post27 cze 2005, 16:22

dzięks za info,
chodziło mi jak najbardziej o jezioro Gardno w miejscowości Gardna Wielka.25-26 miało podchodzic pod 4B ale jakoś nie podeszło, cholerne prognozy.Ale jeszcze raz dzięki za informacje

Awatar użytkownika
Krasnal
Kontaktowanie:

Post27 cze 2005, 16:45

No prob :)
Nie wiem czy to Cie pocieszy, bo dzisiaj ma wiac baaaaardzo "uczciwa" czworeczka miejscami podchodzaca pod piateczke :wink: Ale jak mowilam wczesniej najlepiej dzwonic bezposrednio do Jasia na kemping, on wszelkie watpliwosci rozwieje (sic!).

Pozdro,
Kras

butemGo

Post28 cze 2005, 09:32

no tak,
tylko teraz jestem już w trójmieście, oj szlag by to trafił.A miało być tak pięknie w zeszły weekend.
Planuję spędzić dwa tygodnie w Gardnie od połowy lipca może trafie na jakiś jeden fajny dzien hahahaha
pozdrawiam
butemGo

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”