loer pisze:wiadomosc dla swirusa sportu nie porzuce bo nie naleze do czubow bez wyobrazni tylko pomysle o mniejszym latawcu za jakis czas, a do tego czasu to 15-21 knotsow na mojego crossbowa. Pozdrawiam. Aha waze....75:)
loer pisze:A wam latawce nigdy nie przepadaja jak idziecie w zenicie na lad?
dinet pisze:Korzystając z tego forum chciałbym gorąco podziękować wszystkim Osobom, które w dniu 15.09.10 przebywały na spocie w Wolinie i udzieliły mi pomocy po wypadku, jaki mi się przydarzył. Ich bezinteresowność i poświęcenie jest wprost nie do opisania.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
kowalm pisze:Super plwanie na Miedwiu, po za tym, że co chwilę się zmieniała siła wiatru to całkiem sympatycznie...
Ktoś tam wcześniej w wątku wspominał o prawie drogi...
Nie skomentuje jakiejś części pływających...
Ale taka uwaga dla już ogarniętych w zasadach, że jak płyniecie na prawym i widzicie kogoś płynącego ostrzej niż wy, na lewym, to nie znaczy, że nagle (około długości linek może minimalnie więcej - już średnio "manewrowo" - da się ominąć, ale po co kombinacje alpejską uprawiać?!) trzeba zacząć ostrzyć tak, że niemal się hamuję żeby za wszelką cenę pójść "górą"i krzyczeć do tego "prawy".
p.s. bez spiny...
pozdro!
MichałSzczecin pisze:To nie jest kwestia kamizelek. Maniek dobrze napisał "lansik górą" . Najlepiej widac to w Świnoujściu, albo na Wierzbnie. Im wiecej ludzi na plaży tym gęściej przy plaży i nie chodzi o szkółki i początkujących, tylko o skaczących między nimi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości