Czy w ciągu najbliższego tygodnia wraca ktoś z Chałup do Wawy i ma troche wolnego miejsca w samochodzie ? Dorzucę się do kosztów paliwa. Proszę o info na priv. Pozdro
Jade w piatek po robocie lub sobote bardzo wczesnie. Powrot w niedziele wieczorem lub w poniedzialek wieczorem - zalezy od pogody Wiec wolne miejsce lub dwa mam (w razie co priv) Pzd J
Wybieram sie w sobote bardzo wczesnie rano i powrot niedziela po pływaniu lub poniedzialek rano. Zastanwiam sie czy brać samochód (2 miescja) lub czy nie zabrac sie z kims kto ma podobne plany. Jest jeszcze wystarczajaco czasu wiec czekam na informacje.
Cześć chłopaki. Ja i kolega też chcemy jechać jakoś z rana w sobotę na hel. Dysponujemy przestronnym autem,ale aby było taniej można by sie jakos wspolnie zebrac i pojechac. Nie bedzie mnie przy kompie wiec aby dogadac szczegoly wyjazdu to zoastawiam swojego koma 500 575 850. Kolega mieszka na Bartyckiej wiec stad bysmy startowali gdybysmy jego autem jechali. Czekam na sropozycje.
Aloha, wybieram się z koleżanką w piątek 10.09 (po 23,00) lub sobotę 11.09 (ok. 7,00) powrót we wtorek 14.09 w zależności od wiatru nawet ok. 20-21. Mamy wolne 2-3 miejsca.
Czesc, zadzwon to dogramy sobie ten wyjazd 600400390 t[qauote="Jerry_PL"]Ma ktoś jedno miejsce od piątku wieczór do niedzieli? Albo chce się dołączyć (do auta, mialbym 3 miejsca)?[/quote]