cex pisze:Przykra sytuacja ale bywa.
Ja zaopatrzylem sie w Reinforced Reel Leash i po klopocie gubienia deski.
Wiem wiem zaraz ktos napisze ze niebezpieczne bo sie placze ze przy skokach deska wraca itd. ale jezeli jest sie poczatkujacym to bardzo pomaga. Jezeli nawet sie zaplacze w noge to jak sie nie panikuje mozna wybrnac z takich sytuacji.
Sp!t skad masz pewnosc ze oni ja wylowili skoro tego nie widziales ?
A propo plywania w blakpool mozesz podac jakies konkretne namiary spotu na ktorym plywasz.
Sam plywasz czy masz kogos znajomeg z kraju kto z toba plywa ?
Pozdrawiam
fristek pisze:kite porwal sie przez duzo ilosc wody na skrzydle, a to ciekawe. Wczoraj w Red Car mega warunki >20knt, do tego miejscowka zacna, plaska laguna, a za nia wave jak kto woli, miejsca do woli, do tej pory najlepszy spot, jedynym minusem lodowata jeszcze woda, kaptur i rekawiczki sie przydadza. Mam nadzieje, ze w sobote powieje
fristek pisze:w sobote jesli zawieje to bedziemy z kumplem w red car na lagunie kolo huty, czekam z niecierpliwoscia na prognoze, pozdrawiam
fristek pisze:w sobote raczej na 99% Ainsdale kolo Blackpool, kierunek znakomity i okolo 15knt z nadzieja na wiecej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości