prodegior pisze:ktos sie wybiera na plywanie w sobote? kierunek Suchy Rog 17 stopni i wiaterek 13-17 supelkow...
wchodze do gry

prodegior pisze:ktos sie wybiera na plywanie w sobote? kierunek Suchy Rog 17 stopni i wiaterek 13-17 supelkow...
bronix pisze:Czołem ,chetnie popływam sobie namazurkach ale gdzie te 17 knotów ?!!.Wszystkie progno podają flaute na weekend CAŁY ! ,więc chyba trzeba bedzie uprawiać inny sport extremalny grillowanie
sirterminator pisze:prodegior pisze:ktos sie wybiera na plywanie w sobote? kierunek Suchy Rog 17 stopni i wiaterek 13-17 supelkow...
wchodze do gry
prodegior pisze:sirterminator pisze:prodegior pisze:ktos sie wybiera na plywanie w sobote? kierunek Suchy Rog 17 stopni i wiaterek 13-17 supelkow...
wchodze do gry
no i siadloale cos zaczyna sie krecic na strzelce na poniedzialek
14-22 supelki i 16 stopni
jajcekts pisze:Witam
Prosze o podpowiedz i rade jestem w Mragowie i chcialbym gdzies poplywac czy znacie jakies miejscowki niedaleko Mragowa dla poczatkujacych? A moze ktos sie wybiera poplywac?
Dzieki i pozdrawiam
sirterminator pisze:jajcekts pisze:Witam
Prosze o podpowiedz i rade jestem w Mragowie i chcialbym gdzies poplywac czy znacie jakies miejscowki niedaleko Mragowa dla poczatkujacych? A moze ktos sie wybiera poplywac?
Dzieki i pozdrawiam
google map i szukasz- Pieczarki, Strzelce, Nowe Guty, Suchy Róg -oczywiście w zależności od kierunku wiatru
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości