andrek
Twoj (?) kiteplanetowy wóz (T2 z nadbudówką) widze co jakis czas (czesto na ursynowie) w Warszawie. Nawet dzisiaj miłałem go. Zdaje sie że kiedys miales go w awatarze.
Sprzedałeś czy moze to ty?
Jak się kolegów nie powiadamia że się biwakuje to wypadki chodzą po ludziach ..........andrek pisze:waldir pisze:W pełni zgadzam się z przedmówcamiOlać miedwie, tłok i ścisk i deskaże, wszędzie zagrożenia.
ta .a co gorsza wczoraj ktoś wypił mi cały zapas browara i zjadł wszystko z grila ! powaga ! jak rano wstałem nic nie byłowilki jakieś ? a może jaki inny głodny zwierz?
Grzechu pisze:andrek
Twoj (?) kiteplanetowy wóz (T2 z nadbudówką) widze co jakis czas (czesto na ursynowie) w Warszawie. Nawet dzisiaj miłałem go. Zdaje sie że kiedys miales go w awatarze.
Sprzedałeś czy moze to ty?
głodny zwierz
rolnik pisze:głodny zwierz
mysle ze to potwor z miedwia niektorzy nazywala go duchem miedwia czasmi wieczorem i w nocy go slychac jak by ktos w tamatam walil .
Kradnie w nocy wszelkie zarcie i uwielbia procenty
gr8 pisze:Moze tutaj:
http://new.meteo.pl/
Jednak konkretnie dla Trzebiezy nie ma wynikow.... najblizej to chyba Nowe Warpno...
Myślę że wolin będzie dobrym rozwiązaniem przy tym kierunku zarówno we wtorek jak i środę. Prognozy zawsze przy zachodzie są wysoce optymistyczne. Czyli im wyżej tym lepiejandrek pisze:Gr3G pisze:Witam
Co myślicie o wietrze na jutro i środę ?
bez rewelacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości