jeszcze nie mialem okazji zawitac na zninskie ale dzisiaj bym z przyjemnością poplywal i sie przywital

mam tylko pytanko czy ktoś ma dzisiaj w nadmiarze deske bo nierozsądnie zostawiłem na połwyspie? pozdrawiam
brudny harry pisze:cześć, witam wszystkich plywających z okolic bydzi..wygląda na to ze jest nas kilku,a może i wiecej![]()
jeszcze nie mialem okazji zawitac na zninskie ale dzisiaj bym z przyjemnością poplywal i sie przywital![]()
mam tylko pytanko czy ktoś ma dzisiaj w nadmiarze deske bo nierozsądnie zostawiłem na połwyspie? pozdrawiam
ted pisze:mnie ciekawi czy spełniło się yanosikowe marzenie o "morzu kolorowych latawców" czy też do pełnego spełnienia jeszcze trochę brakowało...
brudny harry pisze:nalezy ci sie pochwala burmistrza
yanosik pisze:...a może by tak jakaś ustawka na wake w Żninie na jez Małym.
Pogadam z kim trzeba, załatwi się 1-2 motorówki, a do nas tylko należałoby nalać paliwka i śmigać:D
Kto za??????????
ted pisze:yanosik pisze:...a może by tak jakaś ustawka na wake w Żninie na jez Małym.
Pogadam z kim trzeba, załatwi się 1-2 motorówki, a do nas tylko należałoby nalać paliwka i śmigać:D
Kto za??????????
jestem ZA, nawet specjalnie przyjadę w połowie tygodniawstępnie może czwartek?
hary, cieszysz się? deska będzie
....i zrobimy (un) Official Supreme Pre - Winter Żnin Wake Challenge![]()
Eliminacja przyszłorocznych Mistrzostw Bydgoszczy i Świata
nocna sesja, małpie triki
![]()
yanosik, świetny pomysł!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości