maciekraz pisze:Pewnie wszyscy się nie pomieścimy w Okartowie![]()
Ja będę próbował odpalić się w Gutach i wypłynąć dalej na jezioro. Ostatnio tak dało radę.
Obyś wrócił.....

maciekraz pisze:Pewnie wszyscy się nie pomieścimy w Okartowie![]()
Ja będę próbował odpalić się w Gutach i wypłynąć dalej na jezioro. Ostatnio tak dało radę.
evolutionVIII pisze:maciekraz pisze:Pewnie wszyscy się nie pomieścimy w Okartowie![]()
Obyś wrócił.....
LeTa pisze:A czy NG można zacumować łajbą tak żeby nie drałować z latawkami a jeżeli nie to gdzie najbliżej
evolutionVIII pisze:LeTa pisze:A czy NG można zacumować łajbą tak żeby nie drałować z latawkami a jeżeli nie to gdzie najbliżej
widziałem kilku odważnych co stali po 3 dni w trzcinach przy dopychającym wietrze.
LeTa pisze:evolutionVIII pisze:LeTa pisze:A czy NG można zacumować łajbą tak żeby nie drałować z latawkami a jeżeli nie to gdzie najbliżej
widziałem kilku odważnych co stali po 3 dni w trzcinach przy dopychającym wietrze.
tego sie wlasnie obawiam. Zostawie łódkę w porcie Wygrynach i dojade samochodem.
Smokie pisze:Trzeba przyznać że miejscówke w Nowych Gutach macie zacną. Miejsca sporo, czop nie za duży przy dolnym zakresie wiatru ( nie wiem jaki jest jak jest mocniej), troche dużo ws-ów i to tych poczatkujacych, miejsce na plaży jest, zaplecze chyba też no i daleko od brzegu płytko co może byc mega zalata dla uczących się.
Na pewno tam zajrze jeszcze nie raz.
evolutionVIII pisze:Ktoś będzie po 16-ej?
LeTa pisze:Byłem pierwszy raz w Gutach i naprawdę jestem mile zaskoczony. Oczywiście wiaterek mocno nierówny ale cóż śródlądzie. Za to 2,5h do domku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości