Miedwie 12-14.10

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
QBIX
Kontaktowanie:

Post11 paź 2004, 14:29

Giżyn- druga strona Miedwia, na przeciwko Wierzbna.
sloneczko i wiaterek 8)

Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post11 paź 2004, 20:03

Niestety mam remont w domu i niemogę wpaść, bardzo żałuje ale nie mogę.

Awatar użytkownika
chinol
Kontaktowanie:

Post11 paź 2004, 23:03

qbas dajesz czadu tylko jajek nie odmroź ;-) ja nie dam rady jeszcze kita nie pozszywałem czekam aż śnieg spadnie to się ruszeę :)

Awatar użytkownika
QBIX
Kontaktowanie:

Post12 paź 2004, 00:03

Tak szczerze to w butach jest nawet za cieplo! Woda w zeszlym tyg byla jeszcze rewelacyjna i w dodatku czysciutka! GITARA! :lol: Szkoda tylko ze zywej duszy ostatnio tam nie ma. Nie chcialbym wstawiac nowej szyby i szukac swojego radia na gieldzie...
Pozdr!

Awatar użytkownika
chinol
Kontaktowanie:

Post12 paź 2004, 00:22

no zawsze mogą być klapki, aż tak żle z tymi radiami ,myślę że po sezonie już nie kradną :evil: jakoś zastygłem i nie mogę sie zebrać i zawieść do zszycia , tam na MIedwiu też ktoś szyję nie wiesz czt jest dobrym fachowcem ??

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2004, 09:35

tam na MIedwiu też ktoś szyję nie wiesz czt jest dobrym fachowcem ??

Jest zaglownia w Morzyczynie (nowa) gdzie facet ma dobre ceny za robote i dobrze szyje!!! Zakupil nawet specjalnie do tego celu maszyne, ktora szyje potrojnym zygzakiem (tak jak sa szyte kite´y).

Dla zainteresowanych numer tel.: 0 606 258 706 i 0 91 56 21 335
Gosc sie nazywa Janusz Olszewski

art

Post12 paź 2004, 10:37

[quote="joosiboy"][quote][/quote]

...facet ma dobre ceny za robote i dobrze szyje!!! ....Gosc sie nazywa Janusz Olszewski[/quote]

ehhh..............

to ja może podam swoją opinie jako osoby która naprawiała u niego kite'a KILKA RAZY !!!

1: moje Rhino rozerwalo sie na szwie - poprzeczna najdluzsza komora. powyzej wspomniany "fachowiec" zszyl i... podczas pierwszego rozlozenia/nadmuchania/plywania szew rozlazl sie na jednym koncu bo "fachowiec" zaoszczedzil podklejenia; jako dodatek znalazlem ok 25 cm dlugosci slad po przeszyciu maszyna obok tuby.

2: pojechalem z reklamacja: przyznal sie ze przejechal maszyna niechcacy - tlumaczyl: ale to przeciez nie ma znaczenia, po co bylo Panu o tym wspominac?
bez komenatrza. tube zszyl raz jeszcze - zgodnie z moimi uwagami (teraz trzyma) i gdy rozlozylem kajta przed kolejnym plywaniem okazalo sie ze... w 2 miejsach obok naprawianej tuby material zbiega sie robiąc tzw "pajaczka" - tak jakgby material zostal potraktowany punktowo bardzo wysoka temperatura, i oczywiscie w samym srodku pajaczka material zaczal sie rozchodzic.

3. pojawilem sie wiec po raz kolejny z reklamacja na co uslyszalem cos w stylu: "eeee. to znowu ty...." tym razem "fachowiec" nie chcial sie przyznac do powstalego nowego uszkodzenia, krzyczac i przerywajac mi w trakcie kazdego zdania. bylem tam ze swoja dziewczyna - jest swiadkiem calego zajscia. na koniec , po moim stwierdzeniu ze kite traci na wartosci po kazdej naprawie spytal: to co? moze ma Ci oddac 50 pln? (nota bene zaplacilem 130 pln za 1sza naprawe) i zaczal sie smiac komentujac ze kite'ow to on nie chce naprawiac bo to delikatne, dokladne itd... i zebym sie wiecej tam nie pokazywal bo on takie naprawe to on ma w du....

sami zdecydujcie czy warto oddawac mu kity do naprawy

/i znam juz kolejna osobe ze Sz-na ktorej naprawiajac zepsul kite'a, kumpel w rezultacie naprawil kite'a na helu/

takze jesli juz ktos chce naprawiac to zdecydowanie lepiej u Bola moze terminowy nie jest ale jak sie nad nim stanie to zrobi przynajmniej porzadnie. a o to przeciez nam chodzi!

Awatar użytkownika
chinol
Kontaktowanie:

Post15 paź 2004, 01:03

dzięki jadę do Celarka :cry:

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post15 paź 2004, 08:30

chinol pisze:dzięki jadę do Celarka :cry:

bardziej polecam http://vamp.com.pl kiedys serwisowali gwarancyjnie naisha, teraz kinga, wiec mieli na czym pocwiczyc:)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post15 paź 2004, 11:02

chinol pisze:dzięki jadę do Celarka :cry:

Ostatnio mnie zdenerwowali bo zaczęli podklejać kite'y białym samoprzylepnym kawałkiem tkaniny. Niby fajne, ale jaskawozielony kite z białym paskiem przy tubie.... nie podobało mi się.

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post15 paź 2004, 12:12

ja naprawialem u Bola na Miedwiu - robota pierwsza klasa :D

a o Celarku to krążą już legendy (jest dobry)

.

Post15 paź 2004, 12:50

Szyje Celarkowa :lol:

Awatar użytkownika
chinol
Kontaktowanie:

Post15 paź 2004, 19:55

wiem, byłem raz jak mi szyła byc może jest to pracownica :shock: Celarek już dawno sie tym nie zajmuję, pakoazuję jak zszywać :wink:

Awatar użytkownika
Trusek
Deska: Su2
Latawiec: North Rebel 9 i 12

Post16 paź 2004, 11:44

Witam!
Ja właśnie zostawiłem u Celarka latawiec i jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać. Główna komora mojego Rhino pękła na samym środeczku, zapłaciłem z góry za naprawę 60zł. W wielkopolsce i okolicach nie ma chyba nikogo dobrego. Szyłem też u Benka Kęsika w Łebie po całkowitym crash teście mojego Rhino (prawie nic z niego nie zostało - Adamski i jego kumple to widzieli) - jestem zadowolony, pożądna robota, wiadomo są łaty ale naprawdę nikt się nawet nie domyśli jaki mógł być ogrom uszkodzeń tego latawca wcześniej.
Pozdro z Powidza

Awatar użytkownika
Lukas
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post17 paź 2004, 10:09

Rowniez zszywałem u Celerka-poprostu OK - jednego dnia moj m2 byl gotowy do latanie - goraco polecam :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”