squdo pisze:Witam wszystkich.
Jestem z Giżycka i zastanawiam się nad tą zabawa.
Może nie obrazicie się jak podjadę zobaczyć z bliska jak się do tego zabrać.
Zastanawiałem się nad kursem ale może szkoda kasy i te pieniądze dorzucić do sprzętu i trenować samemu.
Może od doświadczonych bywalców tego forum dostanę rady jaki latawiec czy deska najlepiej sprawdza się na mazurskich jeziorach.
squdo pisze:Witam wszystkich.
Jestem z Giżycka i zastanawiam się nad tą zabawa.
Może nie obrazicie się jak podjadę zobaczyć z bliska jak się do tego zabrać.
Zastanawiałem się nad kursem ale może szkoda kasy i te pieniądze dorzucić do sprzętu i trenować samemu.
Może od doświadczonych bywalców tego forum dostanę rady jaki latawiec czy deska najlepiej sprawdza się na mazurskich jeziorach.
squdo pisze:faktycznie zaniżyłem ilość godzin na kursie, choć na wake.pl ogłaszają się że uczą do skutku, ale przeciętnie to 4-5h.
Powiedzmy ze z dojazdem gdybym zebrał ekipę to wyszło by 500. Za tyle to już mamy deskę.
Może jesteście w stanie polecić mi latawiec. Sam nie wiem ile mogę na to wydać. Chciałbym zmieścić się w 2,5 k maksymalnie i mieć w tym deskę, latawiec, trapez i sam nie wiem co jeszcze potrzebne. Jakbym wydał 1,5k to też bym się nie obraził.
W jakich piankach latacie
Na allegro widziałem ludzie sprzedają takie komplety 1-2 sezonowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości