Poznań Kitesurfing

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 21:19

mozesz dac nam namiary na jakies spoty landkite? 8) bo szczerze to mamy z tym troche problemow :?

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 21:33

Kurczę, poznaniakiem nie jestem...i nigdy tam u Was nie jeździłem, ale slyszałem o co najmniej 3 spotach w okolicy.

Jeden to Plewiska, nazwy pozostałych niestety nie pamiętam. Nie wiem jak tam teraz jest, ale na zdjęciach z newsów widać że DA SIĘ :wink:

http://www.wake.pl/kite_news.php

( Musisz zjechać do lutego '07 ) :)

pozdros

Awatar użytkownika
Kris.
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 21:50

no Plewiska niestety nam odpadly,rolnik (dzierzawca) jest nie do dogadania i mamy zakaz... :( no mamy jakies miejscowki ale rewelacji nie ma i ciagle szukamy 8)

Mensonge

Post01 sty 2008, 21:56

przemass pisze:Sorry Panowie, że wpadnę w temat Poznania
:P

W zimę wcale nie jest ciężko, wielu kursantów twierdzi że najbardziej przystępną formą jazdy z kite jest snowkiting.

Niestety, na śnieg do jazdy w Poznaniu możesz jeszcze trochę poczekać, dlatego postanowiłem tu napisać.

Z powodu braku warunków nie szkolimy w Wielkopolsce, a w górach na Dolnym Śląsku i w Czechach. Jeśli masz pytania zapraszamy na www.wake.pl , tu lub na priva.

Na Malcie będzie na pewno ciężko, ale znajdziesz koło Poznania parę spotów landkite - no ale to już może lokalesi;)

Pozdrawiam

Dzieki za info... No i nie tylko Panowie tu są :)Pozdrawiam rowniez

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 21:58

:) Widze ze temat sie kreci :)

pozdr

przemass
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 22:05

no Plewiska niestety nam odpadly,rolnik (dzierzawca) jest nie do dogadania i mamy zakaz... Sad no mamy jakies miejscowki ale rewelacji nie ma i ciagle szukamy Cool

Smutna wiadomość bo słyszałem że spot był całkiem całkiem :? Są ludzie i sa... Bywa. Popytam znajomych z Poznania i tu napiszę albo zmuszę do jakiejś głębszej wypowiedzi, może coś pomogą :wink:

LaceyMo : Oczywiście widziałem po ładnym zdjęciu że nie tylko Panowie tu są, jednak to kolegom wkręciłem się w odpowiadanie Tobie, dlatego tak napisałem :) .

Mensonge

Post01 sty 2008, 22:11

Preston pisze::) Widze ze temat sie kreci :)

pozdr

Preston, ładnie wyszedles na zdjeciu:)

Mensonge

Post01 sty 2008, 22:12

przemass pisze:
no Plewiska niestety nam odpadly,rolnik (dzierzawca) jest nie do dogadania i mamy zakaz... Sad no mamy jakies miejscowki ale rewelacji nie ma i ciagle szukamy Cool

Smutna wiadomość bo słyszałem że spot był całkiem całkiem :? Są ludzie i sa... Bywa. Popytam znajomych z Poznania i tu napiszę albo zmuszę do jakiejś głębszej wypowiedzi, może coś pomogą :wink:

LaceyMo : Oczywiście widziałem po ładnym zdjęciu że nie tylko Panowie tu są, jednak to kolegom wkręciłem się w odpowiadanie Tobie, dlatego tak napisałem :) .

ok:) Jak bedziecie gdzies sie krecic w poblizu Poznania, to ja tez chce tam byc!!!

przemass
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 22:18

Heh, no "my" to akurat się w Poznaniu nie pokręcimy, jak na razie od ponad miesiąca twardo co weekend jesteśmy w górach na kite, zaraz wyjazd za granicę a od wiosny Hell...

Ale macie mocną ekipę "lądową" na miejscu także na pewno się załapiesz :wink:

Mensonge

Post01 sty 2008, 22:22

przemass pisze:Heh, no "my" to akurat się w Poznaniu nie pokręcimy, jak na razie od ponad miesiąca twardo co weekend jesteśmy w górach na kite, zaraz wyjazd za granicę a od wiosny Hell...

Ale macie mocną ekipę "lądową" na miejscu także na pewno się załapiesz :wink:

Tylko ze ja jestem zupelnie jeszcze nieswiadoma co gdzie i jak..Dlatego sie wszystkich wokol wypytuje gdzie tu sie mozna wiecej na ten temat dowiedziec, zobaczyc, sprobowac...Hm...do wiosny jeszcze tak daleko..a ja chce juz teraz cos zaczac...No coz...bede kombinowac dalej:)

Awatar użytkownika
Kris.
Kontaktowanie:

Post01 sty 2008, 22:25

tak jak pisal Archie,pewnie ktos bedzie w weekend na malcie,na przeciwko stoku,po drugiej stronie jeziora,przed novotelem jest mała łąka 8) tam bedziemy,poznasz nas po kajtach 8)
Ostatnio zmieniony 01 sty 2008, 22:33 przez Kris., łącznie zmieniany 1 raz.

Mensonge

Post01 sty 2008, 22:29

mała łąka ??? :) Ok.....przyjdę...trochę Was pooglądam:)

Awatar użytkownika
Archie
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post02 sty 2008, 01:30

No niestety, ja w sobote odpadam(szkola/impreza urodzinowa) wiec z mojej strony wchodzi w rachubę tylko niedziela. Ale jak dobrze wiadomo i tak wszystko zależy od wiatru :?

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post02 sty 2008, 14:25

przemass pisze:Smutna wiadomość bo słyszałem że spot był całkiem całkiem :? Są ludzie i sa... Bywa.

chodziło nie tyle o kajciarzy
co o samochody :? których robiło się coraz więcej

Obrazek

kręcenie bączków itd
a to zdazało sie każdemu..

cóż w weekend Snieżka albo Puste

pozdro

Mensonge

Post02 sty 2008, 16:03

:shock:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”