Co do
www.snowboard.pl to faktem jest jest, że bywają tam różni... Osobiście jestem tam od roku (pod tym samym nickiem) i mam przekonanie o tym, że wiele się można dowiedzieć, tylko trzeba umieć czytać odpowiednie wątki, odpowiednich ludzi, z odpowiednim dystansem i wtedy się czegoś dowiesz. To wszystko pod warunkiem, że umiesz dobrze przefilrtować zagadnienie. Ja, po roku czasu stwierdzam, że nie ma lepszego źródła wiedzy o SB w polsce. Ale całe szczęście kryzysy związane ze sb.pl już przeszedłem, a zdanie podobne do Twojego również miałem.
Obecnie śledzę bacznie forum kf.pl. Na razie jako obserwator, gdyż zaczynam z kajtem (1 sezon) ...i muszę stwierdzić, że również i tu nie mało jest szczeniackich zachowań, które nic nie wnoszą np potyczki ktoś tam vs koniu, w temacie który kajt jest lepszy lub kto jest mistrzem, a kto jego zastępcą, i inne temu podobne. Ale oczywiście oprócz wielu zbędnych informacji zdecydowana większośc jest przydatnych.
Dlatego polecam mimo wszystko
www.snowboard.pl, a jeśli chcesz jakieś konkretne porady to służę pomocą albo nawet wskażę Ci sensowny wątek z udziałem sensownych ludzi, a nawet dam ich namiar.
Zawsze pozostaje mój gg 1451236.
Pozdr i powodzenia
Aaaaaajt!
PS. Do Kri-Sto: Fan And1'na??? Aaaa?