Dobry pomysl na nauke snowkitingu??

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
enozo
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2006, 23:10

L U M E N N pisze:wiesz co enozo , podoba mi się ten latawiec juz na wstępie, bo nie trzeba go pompować ręcznnie tylko robi to za nas matka natura :wink:
z opisu do którego mnie odesłałeś nie wiele wynika jeśli chodzi o lądowanie i wstawanie, dlatego licze na testy :P

ps. wiesz że musisz się postarać aby mnie przekonać i udowodnić mi wyższość tych latawców nad Flysyrfer-ami :twisted: :wink:

hahahaha
wpinasz się, startujesz latawiec, puszczasz bar - odpalasz fajkę, w międzyczasie dzowni komórka odbierasz i gadasz, kończysz rozmowę dopalasz fajkę - latawiec jest nadal na niebie.
Czytaj dokładnie opis do którego Cię odesłałem jest tam link do opisu startu latawca na lądzie i z wody, a jak sie u mnie pojawisz pozycze Ci DVD z instrukcją obsługi.
Testy jka najbardziej.
A wyższości PL na FS nie będę udowadniał każdy ma swoje plusy i minusy. Polatasz sam i bedziesz wiedział

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2006, 10:38

PiotrM pisze:Troche sie boje, ze sponiewieram latawiec - ale bede sie staral uwazac ;)
Nie bardzo wiem, gdzie znalezc testy: "ozone instinct, slingshot link, takoon nova 2, ocean rodeo one, globerider sonic (chyba) i pewnie jeszcze pare innych." Wiec chyba zostane przy Waroo. Wersja druga to pilnowanie ebay.de i szukanie okazji - tak kupilem sobie dobry sprzet snborodowy...
Z przyjemnoscia poczytam sobie o Venomie i Flysurferze :)
...

Wejdź na foilzone.com - tam znajdziesz dużo info o komórkach w ogóle - również ozone'ach, peter lynnach i FSach. Takoon i sonic sąchyba opisane gdzies na tym forum. A skoro boisz się sponiewierać latawiec to najlepiej jednak pomyśl o komórce - dużo mniej się zniszczy przy uderzeniu i przy oceraniu o ziemię lub/i śnieg.

Wróć do „Snowkiting Forum”