Wrocław Snowkite.

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
rafalzielony
Kontaktowanie:

Post02 mar 2013, 16:07

czy moze ktos jutro tzn 3.03 niedziela wybiera sie na spot do czech - ryzoviste lub kralovec na snowkite'a z wroclawia lub okolic i ma miejsce w aucie?
jutro ponoc ma wiac i ekipa z kite'ami do testow jest w ryzoviste...
jestem pod tel 790 477 803

Awatar użytkownika
harnaś
Deska: Aboards Z-series
Latawiec: Nobile 555 RRD Addiction
Postawił piwka: 23 razy
Dostał piwko: 9 razy

Post02 mar 2013, 19:50

Piotrbyku pisze:
harnaś pisze:Dzisiaj na strefie maega warun super śnieg (firn ) super wiatr suszarka 15-20 węzłów ,czyli bardzo równo :D Byliśmy z Pawłem jako pierwsi skończyliśmy jako ostatni :wink:
zaczęliśmy po 10 a skończyliśmy o 18,30,podsumowując jestem zajechany :lol: na maksa

Masakra . ty to masz ciśnienie ja poślizgałem się 3 godz. i miałem dość . A może się zgubiłeś i nie mogłeś trafić do auta :D

Mam takie ciśnienie że dzisiaj wybrałem się na jedną z przełęczy wysoko w górach ,od samochodu musiałem wspinać się na górę w pełnym słońcu jakieś 600-700m ,na przełęczy byłem wypompowany, do tego zakwasy po wczorajszym :lol: usiadłem zapaliłem napompowałem kita i jazda od 12 do 17 :lol: jutro kolejna sesja od rana, do ile się da , a gdzie to jeszcze się zobaczy albo strefa albo znowu przełęcz :lol:

Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post02 mar 2013, 21:03

harnaś pisze:
Piotrbyku pisze:
harnaś pisze:Dzisiaj na strefie maega warun super śnieg (firn ) super wiatr suszarka 15-20 węzłów ,czyli bardzo równo :D Byliśmy z Pawłem jako pierwsi skończyliśmy jako ostatni :wink:
zaczęliśmy po 10 a skończyliśmy o 18,30,podsumowując jestem zajechany :lol: na maksa

Masakra . ty to masz ciśnienie ja poślizgałem się 3 godz. i miałem dość . A może się zgubiłeś i nie mogłeś trafić do auta :D

Mam takie ciśnienie że dzisiaj wybrałem się na jedną z przełęczy wysoko w górach ,od samochodu musiałem wspinać się na górę w pełnym słońcu jakieś 600-700m ,na przełęczy byłem wypompowany, do tego zakwasy po wczorajszym :lol: usiadłem zapaliłem napompowałem kita i jazda od 12 do 17 :lol: jutro kolejna sesja od rana, do ile się da , a gdzie to jeszcze się zobaczy albo strefa albo znowu przełęcz :lol:

:thumbsup:

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post02 mar 2013, 21:41

Dzisiaj razem z Pawłem i Przemkiem mieliśmy jedna z lepszych jak nie najlepszą sesje w tym sezonie, przez cały dzień pełna lampa, ciepło, wiatr z suszarki 15 knt a pod deską szybki firn. Pierwszy raz w tym sezonie niczego nie brakowało. Takie końcówki sezonu lubię :D .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
harnaś

Post02 mar 2013, 22:38

Grzesiek fajne foty :thumb:

My polataliśmy a na Ryzoviste spocie na którym z reguły wieje nie wiało ,wniosek z tego taki że w górach nic nie jest pewne :wink:

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post02 mar 2013, 22:50

Ja nie narzekam, prognozy nawet w górach sprawdzają mi się bardzo dobrze. Ryzoviste fajnie działa przy NE podobnie jak Rozkos, jak jest ten kierunek to wtedy trudno o wietrzniejsze spoty, a na dzisiaj nie było tam prognozy to i nie powiało, jutro też pewnie szału nie będzie z wiatrem a u nas za to ogień :D .

Awatar użytkownika
harnaś

Post02 mar 2013, 23:00

sander pisze:Ja nie narzekam, prognozy nawet w górach sprawdzają mi się bardzo dobrze. Ryzoviste fajnie działa przy NE podobnie jak Rozkos, jak jest ten kierunek to wtedy trudno o wietrzniejsze spoty, a na dzisiaj nie było tam prognozy to i nie powiało, jutro też pewnie szału nie będzie z wiatrem a u nas za to ogień :D .

co do sprawdzalności to mam podobnie na ogół trafiam z miejscówką :wink:

Awatar użytkownika
Fikus
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post03 mar 2013, 08:09

sander pisze:Dzisiaj razem z Pawłem i Przemkiem mieliśmy jedna z lepszych jak nie najlepszą sesje w tym sezonie, przez cały dzień pełna lampa, ciepło, wiatr z suszarki 15 knt a pod deską szybki firn. Pierwszy raz w tym sezonie niczego nie brakowało. Takie końcówki sezonu lubię :D .

dla wesołości skakaj pośród zarośli,
skakaj przez droge na ducha pogode!

Awatar użytkownika
harnaś

Post03 mar 2013, 08:33

Paweł ale z ciebie poeta :thumb:
Na chwilę obecną nieźle wieje powoli można pakować sprzęt

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post03 mar 2013, 08:49

Fikus pisze:
dla wesołości skakaj pośród zarośli,
skakaj przez droge na ducha pogode!

phpBB [video]

Awatar użytkownika
harnaś

Post03 mar 2013, 08:52

Przemek :thumb:

Awatar użytkownika
grabek
Latawiec: pomaranczowy

Post03 mar 2013, 08:54

Czesc chłopaki Gdzie dzis sie spotykacie

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post04 mar 2013, 08:42

harnaś pisze:Grzesiek fajne foty :thumb:

My polataliśmy a na Ryzoviste spocie na którym z reguły wieje nie wiało ,wniosek z tego taki że w górach nic nie jest pewne :wink:

Hej to jak to sie stalo ze sie nie spotkalismy :) . Sobota cienka byla fakt , ale i tak puscili 4 hity raceingu na sile mozna bylo cos porzezbic na wiekszych rozmiarach . Niedziela wynagrodzila i dostalismy od pogody najlepszy snowkitowy dzien od paru lat .Loty w pelnym sloncu :thumb: .

Awatar użytkownika
harnaś

Post04 mar 2013, 09:37

rolnik pisze:
harnaś pisze:Grzesiek fajne foty :thumb:

Hej to jak to sie stalo ze sie nie spotkalismy :) . Sobota cienka byla fakt , ale i tak puscili 4 hity raceingu na sile mozna bylo cos porzezbic na wiekszych rozmiarach . Niedziela wynagrodzila i dostalismy od pogody najlepszy snowkitowy dzien od paru lat .Loty w pelnym sloncu :thumb: .

Nie spotkaliśmy się bo nikogo od nas nie było na Ryzoviste :wink: my od piątku śmigaliśmy na lokalnych spotach :D
A napisałem że na Ryzoviste nie wiało bo mój Czeski kolega dzwonił i mówił że jest totalna flauta, zamiast latać piją browary :wink:

Awatar użytkownika
Fikus
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post04 mar 2013, 10:28

Atomowa niedziela na strefie zrzutu! Vmax 62,3km/h, w innym biegu utrzymane 60km/h przez 5sekund, latak 11m, wiatr duży;)

Wróć do „Snowkiting Forum”