czy moze ktos jutro tzn 3.03 niedziela wybiera sie na spot do czech - ryzoviste lub kralovec na snowkite'a z wroclawia lub okolic i ma miejsce w aucie?
jutro ponoc ma wiac i ekipa z kite'ami do testow jest w ryzoviste...
jestem pod tel 790 477 803
Piotrbyku pisze:harnaś pisze:Dzisiaj na strefie maega warun super śnieg (firn ) super wiatr suszarka 15-20 węzłów ,czyli bardzo równoByliśmy z Pawłem jako pierwsi skończyliśmy jako ostatni
![]()
zaczęliśmy po 10 a skończyliśmy o 18,30,podsumowując jestem zajechanyna maksa
Masakra . ty to masz ciśnienie ja poślizgałem się 3 godz. i miałem dość . A może się zgubiłeś i nie mogłeś trafić do auta
harnaś pisze:Piotrbyku pisze:harnaś pisze:Dzisiaj na strefie maega warun super śnieg (firn ) super wiatr suszarka 15-20 węzłów ,czyli bardzo równoByliśmy z Pawłem jako pierwsi skończyliśmy jako ostatni
![]()
zaczęliśmy po 10 a skończyliśmy o 18,30,podsumowując jestem zajechanyna maksa
Masakra . ty to masz ciśnienie ja poślizgałem się 3 godz. i miałem dość . A może się zgubiłeś i nie mogłeś trafić do auta
Mam takie ciśnienie że dzisiaj wybrałem się na jedną z przełęczy wysoko w górach ,od samochodu musiałem wspinać się na górę w pełnym słońcu jakieś 600-700m ,na przełęczy byłem wypompowany, do tego zakwasy po wczorajszymusiadłem zapaliłem napompowałem kita i jazda od 12 do 17
jutro kolejna sesja od rana, do ile się da , a gdzie to jeszcze się zobaczy albo strefa albo znowu przełęcz
sander pisze:Ja nie narzekam, prognozy nawet w górach sprawdzają mi się bardzo dobrze. Ryzoviste fajnie działa przy NE podobnie jak Rozkos, jak jest ten kierunek to wtedy trudno o wietrzniejsze spoty, a na dzisiaj nie było tam prognozy to i nie powiało, jutro też pewnie szału nie będzie z wiatrem a u nas za to ogień.
sander pisze:Dzisiaj razem z Pawłem i Przemkiem mieliśmy jedna z lepszych jak nie najlepszą sesje w tym sezonie, przez cały dzień pełna lampa, ciepło, wiatr z suszarki 15 knt a pod deską szybki firn. Pierwszy raz w tym sezonie niczego nie brakowało. Takie końcówki sezonu lubię.
harnaś pisze:Grzesiek fajne foty![]()
My polataliśmy a na Ryzoviste spocie na którym z reguły wieje nie wiało ,wniosek z tego taki że w górach nic nie jest pewne
rolnik pisze:harnaś pisze:Grzesiek fajne foty![]()
My polataliśmy a na Ryzoviste spocie na którym z reguły wieje nie wiało ,wniosek z tego taki że w górach nic nie jest pewne
Hej to jak to sie stalo ze sie nie spotkalismy. Sobota cienka byla fakt , ale i tak puscili 4 hity raceingu na sile mozna bylo cos porzezbic na wiekszych rozmiarach . Niedziela wynagrodzila i dostalismy od pogody najlepszy snowkitowy dzien od paru lat .Loty w pelnym sloncu
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości