sander pisze:Jest plan żeby wziąć na piątek urlop ale raczej nie będzie czasu na tak daleki wypad i będziemy jeździć gdzieś bliżej.
Nie zmęcz się za bardzo co by w sobote za szybko nie odpaść

sander pisze:Jest plan żeby wziąć na piątek urlop ale raczej nie będzie czasu na tak daleki wypad i będziemy jeździć gdzieś bliżej.
rolnik pisze:Z Wrocka do Ryzoviste jest jednak o 100km mniej . Chyba jednak Ryzoviste .Prognozy tez konkretniejsze .Gdyby ktos sie wybieral dajcie znaka . My lecimy w piatek i zostajemy do niedzieli . Jescze raz dzieks za pomoc
Qba-EPP11 pisze:sander pisze:Jest plan żeby wziąć na piątek urlop ale raczej nie będzie czasu na tak daleki wypad i będziemy jeździć gdzieś bliżej.
Nie zmęcz się za bardzo co by w sobote za szybko nie odpaść
harnaś pisze:A ja spakowałem cały szpej do auta ,mam zamiar dzisiaj po pracy zaliczyć nocną sesję strefie
sander pisze:harnaś pisze:A ja spakowałem cały szpej do auta ,mam zamiar dzisiaj po pracy zaliczyć nocną sesję strefie
Ja z Pawłem też wstępnie planujemy nocną jezde powered by Mando, tylko kierunek mógłby być trochę lepszy.
Fikus pisze:im zimniej tym wiatr wydaje sie większy
harnaś pisze:Fikus pisze:im zimniej tym wiatr wydaje sie większy
Zimniej było w Kralovcua mocniej wiało na strefie
![]()
w Wałbrzychu wieje całkiem całkiem i cały czas się rozwiewa ,wydaje mi sie że obecnie jest około 13-15 węzłów
Piotrbyku pisze:harnaś pisze:Fikus pisze:im zimniej tym wiatr wydaje sie większy
Zimniej było w Kralovcua mocniej wiało na strefie
![]()
w Wałbrzychu wieje całkiem całkiem i cały czas się rozwiewa ,wydaje mi sie że obecnie jest około 13-15 węzłów
Krystian jest teraz na strefie i meldowal okolo 12 wezlow. mowil ze na 12 jest ok
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości