harnaś pisze:Grzesiek kolejnym razem zapraszam na nową sprawdzoną miejscówkę
Bylismy tam jakieś 3 tygodnie temu zanim spadł śnieg, fajne miejsce ale byłoby jeszcze fajniejsze gdyby było mniej krzaków w górnej części

harnaś pisze:Grzesiek kolejnym razem zapraszam na nową sprawdzoną miejscówkę
harnaś pisze:Te krzaki głogu są niskie ,i znajdują się w rozsądnej odległości od siebie . jestem w szoku jak tam równo wieje , sprawdziłem będąc na spacerze z psami praktycznie wszystkie kierunki wchodzą .
Beny pisze:harnaś pisze:Te krzaki głogu są niskie ,i znajdują się w rozsądnej odległości od siebie . jestem w szoku jak tam równo wieje , sprawdziłem będąc na spacerze z psami praktycznie wszystkie kierunki wchodzą .
Chłopaki, a możecie zdradzić gdzie to jest?
Fikus pisze:spoko, i piękny parking pod kasztanowcami lecz nie ma dojazdu jak u Piotra, za to latawca latwo zaparkować na drutach
Poważnie chłopaki trochę realizmu
]harnaś pisze:Fikus pisze:spoko, i piękny parking pod kasztanowcami lecz nie ma dojazdu jak u Piotra, za to latawca latwo zaparkować na drutach
Poważnie chłopaki trochę realizmu
Paweł to nie ta miejscówka o której myślisztam nie ma pastuchów i drutów do parkowania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości